Pressmeddelande -

Fuld kontrol på trykluftforbruget

Nye flowmålere AF1 fra AVENTICS har fuld kontrol over luftforbruget og optimerer effektiviteten.

AF1 flowmåler sammenligner de faktiske værdier i et anlæg med de indstillede procesværdier, hvilket kontrollerer flowet med stor præcision. Målingerne bidrager også med at opdage større lækager, samt slitage i anlægget, som ellers vil give højere luftforbrug. Flowmåleren rapporterer øget luftforbrug til styreenheden, via et alarmsignal.

Energitab undgås, hvilket resulterer i lavere totalomkostninger.

AF1 kan anvendes som en fritstående enhed eller i kombination med luftbehandlingsenheder fra serie AS. Den har to PNP-udgange samt en analog udgang, 0-10V eller 4-20mA. Operatøren kan indstille settingpunkter for de to udgange på grundlag af flowhastigheden, luftforbrug eller tryk. Den analoge udgang angiver værdien på flowhastigheden. AF1 levereres i to flowområder, 150-2.000 l/min eller 250-5.000 l/min.

Samtlige målbare variabler vises på et baggrundsbelyst display og operatøren kan selv vælge måleenhed ved hjælp af de internationale SI-enheder.

Ud fra valg af monteringsbeslag kan AF1 monteres som en fritstående enhed eller inte-greres i alla forekommende størrelser af AVENTICS luftbehandlingsenheder (serie AS).

AF1 flowmålere registrerer flowet og trykluftsforbruget i et og samme system, hvilket bidrager til fuld kontrol af forbruget og dermed optimeret energieffektivitet.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Kategorier

  • aventics
  • pneumatik
  • hans broholm-bol
  • björn lindberg

Om Aventics

AVENTICS hører til blandt de førende producenter af pneumatik-komponenter og -systemer samt specialanvendelser. Virksomheden laver skræddersyede løsninger og tjenesteydelser til brancherne Industrial Automation, Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology. Med integrationen af elektroniske komponenter, brugen af innovative materialer og fokuseringen på maskinsikkerhed er pneumatik-specialisten frontløber med hensyn til anvendelse af ukomplicerede og intelligente teknologier.

AVENTICS har mere end 150 års erfaring inden for pneumatik og beskæftiger omkring 2.100 medarbejdere i hele verden. Ud over fabrikkerne i Tyskland (Laatzen), Frankrig (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er AVENTICS repræsenteret i mere end 40 lande. AVENTICS Group er certificeret på flere områder, blandt andet i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, i henhold til ISO 50001 for energistyring og i henhold til ISO 14001 for miljøstyring. Yderligere informationer på www.aventics.dk.

Kontakter

Björn Lindberg

Technical manager Nordics 010-510 92 13