Pressmeddelande -

Mark Syer er ansatt som ny administrerende direktør for Aventics i Norden

Pneumatikkspesialisten Aventics styrker det nordeuropeiske teamet

Mark Syer starter i Aventics som ny administrerende direktør for Norden den 1.april 2017. Dette er et nytt steg på veien for å oppnå vekst i Norden for pneumatikkspesialisten. Med denne ansettelsen setter selskapet seg nye mål om økt markedsandel og omsetning.

Før han kom til Aventics, hadde Mark Syer flere lederstillinger innen salg, markedsføring og forretningsutvikling. Senest var han administrerende direktør og regionssjef for Norden, Storbritannia og Irland ved Freudenberg Sealing Technologies AB. Mark Syer har studert maskin- og produksjonsteknikk ved Charles Keene College i Leicester i England.

Aventics, som er kjent for sin Mecman-arv, har vært til stede på det nordiske markedet i over sju tiår. Selskapet er fremdeles en av de ledende aktørene som pneumatikkleverandør til nyttekjøretøyer og automasjonssystemer i Norden.

”Vi er veldig glad for å få Mark med på det nordiske laget. Hans omfattende og imponerende erfaring fra internasjonalt salg og markedsføring gir oss økt strategisk kompetanse i en allerede sterk stab,” forteller Sergio Caligara, Vice President for salg i Europa ved Aventics.

Mark Syer er optimistisk til Aventics’ vekstmuligheter i Norden. ”Jeg føler meg sikker på at våre team i Sverige, Finland, Norge og Danmark har strukturen og ambisjonsnivået som skal til for å gjøre oss sterkere. Vi ønsker å vokse innen alle våre kjernevirksomheter og i tillegg prøve oss på noen nye områder,” sier Mark Syer.

”Vi vil også takke vår tidligere nordensjef Ulf Helles for sin lange og trofaste tjeneste for selskapet og ønsker ham lykke til med sine nye utfordringer,” avslutter Sergio Caligara, Vice President for salg i Europa ved Aventics.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om AVENTICS

Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland (Laatzen), Frankrike (Bonneville), Ungarn (Eger), USA (Lexington) og Kina (Changzhou) er selskapet representert i over 90 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.no

Kontakter

Babak Tabrizi

Sales manager NORWAY 905 64 908

Christian Sjöberg

Presskontakt Marketing Manager Nordics +46(0)10-510 92 15

Mark Syer

Managing Director Nordics