Skip to main content

MSC - den nye minislæde fra Aventics, kan konfigureres efter behov

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2014 15:22 CEST

Med et stort antal konfigurationsmuligheder bliver MSC, den nye minislæde fra Aventics, en komponent med mange egenskaber. Diameter, slaglængde, performance, styring, antal cylindre og koblinger er nemme at definere med den intuitive konfigurationsenhed. MSC findes i flere forskellige udførelser og kan konfigureres til specifikke opgaver, hvor brugeren selv vælger dæmpning, endestop og supplerende udstyr.

– Aventics lancerer en ny minislæde, som er lille og kun kræver minimal installationsplads, og som kan konfigureres efter kundens forskellige automatiseringsbehov, siger Hans Broholm-Bol, GM Aventics i Danmark.

Med grænsefladen Easy-2-Combine kan minislæden nemt kombineres med andre komponenter i et system, uden at der kræves flere montageplader. Fordi MSC kan monteres direkte med drejemoduler, stempelstangløse cylindre, andre styreenheder eller gribere, er den ideel i mange forskellige industriløsninger, særligt inden for automatisering og håndtering.

MSC's størrelse gør den velegnet til kompakte maskinkonstruktioner. Afhængigt af forudsætningerne for installationen kan sensorer, slaglængdebegrænsninger og lufttilslutninger installeres på begge sider. Det er også muligt at installere to minislæder parallelt. Med forspændt og dermed slørfri skinnestyring og et bevægelsesplan, der er udfræset i ét stykke, får MSC maksimal stabilitet og høj præcision med små tolerancer – selv ved høje drejningsmomenter og store belastninger.

Du kan finde mere information ved at besøge:
http://www.rexrothpneumatics.com/en/press/news-details/article/completely-modular-and-ultra-efficient-000361.html (pressemeddelelse eng)
http://www.rexrothpneumatics.com/uploads/tx_news/Photo_PI_104_13_MSC_01.jpg  (billede)

Om Aventics
Aventics producerer pneumatikkomponenter og -systemer. Derudover er virksomheden specialudbyder af drev- og styringsløsninger til skibe, erhvervsmotorkøretøjer og tandhjulskæder inden for produktionsprocesser. Siden begyndelsen af 2014 har det tidligere Bosch-Rexroth-datterselskab ageret selvstændigt under navnet Aventics.

Aventics tilbyder sine kunder skræddersyede system- og serviceløsninger på tværs af brancher og har flere årtiers anvendelseserfaring. På verdensplan hører Aventics til de førende udbydere inden for industriel pneumatik. Virksomheden er teknologileder inden for pneumatik, for eksempel i forbindelse med integrationen af elektronik i pneumatikkomponenter. Med pneumatik til maritim brug og topmoderne skibsautomationssystemer har Aventics hjemme på alle verdenshavene. Drev- og transporttandhjulskæderne fra Rexroth Pneumatics anvendes blandt andet i glas- og bilindustrien.

Virksomheden har omkring 2.100 medarbejdere i hele verden; hovedsædet ligger i Laatzen ved Hannover (Tyskland). Aventics har produktionsafdelinger i Laatzen og Gronau/Leine (Tyskland), Bonneville (Frankrig), Eger (Ungarn), Lexington (USA) og Changzhou (Kina). Ud over produktionsafdelingerne har Aventics salgsrepræsentationer i mere end 40 lande i hele verden.

www.aventics.com/dk


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy