Skip to main content

Smart, kompakt og intuitiv: The Aventics Online World

Pressmeddelande   •   Nov 19, 2018 13:41 CET

Pneumatikkspesialisten Aventics kombinerer en innovativ nettbutikk, omfattende ekspertise og praktiske løsninger på ett brukervennlig nettsted

Ingeniører og tekniske beslutningstakere må takle komplekse og tidkrevende forretningsprosesser hver dag. Aventics Online World kombinerer hele Aventicsproduktutvalget og praktiske verktøy, legger til rette for målrettet shopping og tilbyr omfattende ekspertise innen alt som gjelder pneumatikk.

Laatzen, Tyskland, 8. oktober 2018 – For Aventics gir digitalisering en stor mulighet til å skape merverdi for samarbeidspartnere og kunder. Derfor har pneumatikkspesialisten samlet det brede utvalget av tilbud på ett brukervennlig nettsted. Fra konfigurasjonsprogrammer via produktinformasjon til energisparingskalkulatoren – Aventics Online World tilbyr et omfattende utvalg av praktiske pneumatikkløsninger og ekspertise.

Hovedfokuset er på behovene til små og mellomstore bedrifter. Disse bedriftene er ofte ute etter raske, enkle teknologier, inkludert svært spesialiserte og skreddersydde løsninger. Her skiller pneumatikkspesialisten seg ut med det optimaliserte systemet for produktinformasjonsstyring og førsteklasses kundeservice.

Innovativ nettbutikk nå tilgjengelig over hele verden
Som en del av det globale nettverket har Aventics-kunder nå tilgang til Aventics Pneumatics Shop på www.pneumatics-shop.com. Den nye nettbutikken er en innovativ plattform som legger til rette for raske søk, enkel bruk og en forenklet bestillingsprosess tilsvarende store, velkjente nettforhandlere innen B2C-sektoren. Samtidig dekker Pneumatics Shop de spesifikke behovene til B2B-kunder: detaljerte produktkarakteristikker, nettopris og skatter og avgifter som påløper.

Bestill, konfigurer og dokumenter – når som helst, hvor som helst
De allsidige engineering-verktøyene som er tilgjengelige fra Aventics på www.engineeringtools.com er også integrert i Online World. Ingeniører og innkjøpere finner enkelt ulike tilbud på nett, som CylinderFinder, produktinformasjon, CAD-data, beregningsprogrammer og en energisparingskalkulator. Ved hjelp av Cross Reference Tool kan kundene søke etter installerte pneumatikkomponenter og få tilsvarende Aventics-produkter som resultat. Med konfiguratoren kan brukere skreddersy stempelstangsylindre, sylinderventilenheter, ventilsystemer, vedlikeholdsenheter og andre komponenter etter sine presise krav.

”Vår Online World tilbyr et stort utvalg av ulike funksjoner og er beregnet på alle som driver med pneumatikk. En individuell konto på my AVENTICS gir dem tilgang døgnet rundt til alle essensielle utvelgelses- og konfigurasjonsverktøy samt mulighet til å kjøpe”, forklarer Andreas Hart, Director Digital Business hos Aventics.

Om AVENTICS
Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland, Frankrike, Ungarn, USA og Kina er selskapet representert i over 100 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.no

Om Emerson
Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstaten Missouri er et globalt teknologi- og teknikkselskap, og tilbyr kundene innovative løsninger for industrielle, kommersielle og private bruksområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions støtter andre selskaper i prosess-, hybrid- og diskret produksjon med å maksimere produksjonen, beskytte personalet og miljøet samt optimalisere energi- og driftskostnader. Bedriftsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjelper med å fremme menneskers livskvalitet og helse, beskytte matvarekvalitet og -sikkerhet, øke energieffektiviteten og danne en bærekraftig instrastruktur.

Gå til https://www.emerson.com/no-no/automation-solutions for mer informasjon.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.