Skip to main content

Danmark: Livebookings Restaurant Index viser to trends: Der er stigende efterspørgsel på restauranttilbud blandt forbrugere, Flere og flere booker bord via mobilen

Pressmeddelande   •   Nov 01, 2011 08:30 CET

Stigende efterspørgsel efter restauranttilbud blandt forbrugere
Udbuddet af restauranttilbud (deals) er steget stødt i Europa i løbet af året. Livebookings Restaurant Index viser, at forbrugere i Danmark, Sverige, Tyskland og Storbritannien i større grad end i resten af Europa efterspørger restauranttilbud.

I sommers langerede Livebookings forbrugersite Bookatable.com dealstjenesten ’Ugens Bedste Booking’. Denne tjeneste tilbyder eksklusive restauranttilbud til Bookatables brugere. Restauranterne som deltager kan dermed skabe forhøjet opmærksomhed omkring dem selv og nå ud til nye gæster. Dealstjenesten eksisterer ud over Danmark også i Sverige og England (her under navnet ’Star Deal’).

Efter østrigerne er danskerne desuden det folk, der er mest tilbøjelige til at bestille bord i forvejen. 

-          Østrig – 44% reserverer bord mindst en uge i forvejen

-          Danmark – 32%

-          Holland – 31%

-          UK – 30%

Colin Tenwick, Livebookings administrerende direktør, udtaler: ”Ved at skabe et marked for deals og aktivt tage online og mobil booking i brug, har restauranterne vist fremgang i en tid, hvor mange brancher har haft det hårdt. Dealsmarkedet er stort, omfatter alle typer restauranter og når ud til rigtig mange forbrugere hver dag.”

Flere og flere booker bord via mobilen
Udover den stigende efterspørgsel på restauranttilbud, er der også sket stor fremgang inden for online booking og booking via mobilen. Livebookings Restaurant Index viser en øgning på 135% på online bookinger i Danmark i det første halvår i 2011 sammenlignet med den samme periode i 2010. Bookinger via mobilen steg med 485% i samme periode.

De fem danske restauranter som har fået flest online bookinger i 2011, er:
GEIST
FIAT
Bojesen i Operan

The Ricemarket
Custome House bar & Grill

De fem danske restauranter som har fået flest bookinger via mobilen i 2011, er:
The Ricemarket
Kiin Kiin
Custom House Bar & Grill

GEIST
Nyu Sakura- Fredriksberg


For mere information om Livebookings, besøg www.livebookings.dk

For mere information om Ugens Bedste Booking, kontakt birgitte.hribar@livebookings.net

 

Statistik

Medmindre andet er angivet, kommer tallene i denne pressemeddelelse fra Livebookings Restaurant Index. Indekset er baseret på Livebookings og Bookatables online- og mobil bookinger genereret via 9000 restauranter i 23 lande.

Om Livebookings
Livebookings er en prisbelønnet virksomhed, der er skabt af restauratører for restauratører. Virksomheden har base i London med kontorer i Hamborg, Madrid, New York, Stockholm og København. Med kunder i 23 lande er Livebookings det ledende globale netværk for online-markedsføring og bookingtjenester for restauranter.

Via Livebookings’ tjenester kan restaurantgæster booke bord direkte på restauranternes hjemmesider på nettet. Livebookings hjælper derudover restauranter med at tiltrække nye gæster, som de ellers ville have svært ved at nå ud til via et globalt partnernetværk, der bl.a. omfatter Bookatable.dk, Eniro.dk, AoK.dk og Krak.dk.

Livebookings har 9.000 restauranter tilknyttet og håndterer i gennemsnit en million kuverter om måneden til restauranter rundt om i verden - i Danmark til for eksempel Kokkeriet, Raadvad Kro, Kiin Kiin, Custom House, FIAT, Restaurant Mikkelgård og Den Skaldede Kok.

Livebookings ejes af Livebookings Holdings Ltd. Gå til www.livebookings.dk for mere information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.