Skip to main content

Vidyo, Inc. hjælper sundhedssystemer med at opskalere telemedicinen for at mindske risikoen for coronavirus

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2020 13:45 CET

Toronto, ON – Vidyo, Inc. (Enghouse Vidyo), der er førende inden for integreret videoteknologi, har i dag offentliggjort et program, der skal hjælpe kunder inden for telemedicin med at opskalere drastisk i kampen mod coronapandemien. Robust videoplatform sikrer, at sundhedssystemer kan levere fjerndiagnosticering og -patientbehandling effektivt.

Programmet giver nye eller eksisterende kunder mulighed for at øge den tid eller båndbredde, de bruger, med op til 10 gange for at kunne imødekomme behovene, når de opstår. Det nye program leveres på stedet eller som hybrid- eller cloud-baseret løsning.

Sundhedsorganisationer, der er interesseret i programmet, kan registrere sig på https://info.vidyo.com/vidyo-license.html.

“Nu hvor verden kæmper imod Covid-19, arbejder Vidyo ihærdigt på at yde vores bidrag til at hjælpe sundhedssystemerne med deres afgørende indsats for at opretholde deres service,” siger Reuben Tozman, administrerende direktør i Enghouse Vidyo. “Vi har udarbejdet et unikt program til vores kunder, der giver dem øget adgang til vores teknologi, så de kan bekæmpe de forstyrrelser, som mange oplever.”

I de seneste uger har mange organisationer øget deres efterspørgsel på platforme til videokommunikation eksponentielt. Vidyos solide historik med støtte til store sundhedsorganisationer og store finansielle selskaber, myndigheder og uddannelsesinstitutioner betyder, at det er en ideel løsning til de beredskabsplaner, der udvikler sig hurtigt.

Især gør Vidyos telehealth-løsning det muligt for klinikker og hospitaler at beskytte frontlinjemedarbejdere og patienter ved at understøtte isolations- og karantænescenarier og give klinikere, sygeplejersker og læger mulighed for fjerndiagnosticering og -behandling, ofte med eksisterende teknologi.

“Selvom vi håber, at konsekvenserne af Covid-19 bliver kortvarige, er der en risiko for alvorlige belastninger af sundhedssystemerne. Vi ved, at mange sundhedsorganisationer evaluerer, hvordan de bedst kan behandle patienter under vanskelige omstændigheder i måske længere tid. Hos Vidyo er vi specialiseret i at levere robuste virtuelle services til sundhedssektoren. Mens sundhedssystemerne forbereder sig på de næste måneder, vil Vidyo understøtte dem med vores program, så de effektivt kan integrere forskellige former for telehealth-løsninger i deres patienthåndteringsstrategier,” siger Reuben Tozman.

 Om Enghouse Vidyo

Vidyo er et datterselskab i Enghouse Systems Limited, en software- og servicevirksomhed, der er børsnoteret på Toronto Stock Exchange (TSX) under betegnelsen “ENGH.” Vidyo skaber værdi for menneskers liv ved at integrere realtids-video i den digitale kommunikation i de øjeblikke, hvor det betyder mest. Millioner af mennesker verden over kommer dagligt i visuel kontakt med hinanden via Vidyos sikre, skalerbare teknologi og cloud-baserede services. Vidyos patenterede platform kan integreres med stort set alle applikationsmiljøer, netværk og enheder og derigennem sikre oplevelser i højeste kvalitet, der styrker teams, skaber tillid, konsoliderer relationer og forbedrer livskvaliteten. Få mere at vide på www.vidyo.com, læs vores blog, eller følg os på Twitter på @vidyo, på LinkedIn og på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.