Nyhet -

Nya smarta nya vattenledningar för dricksvatten och varmvatten

Armaturjonsson, som ägs av Ernströmgruppen, är kända för sina rörsystem för trycksatt vatten inomhus. Nu tar de ytterligare ett steg och erbjuder "Aquatherm green pipe" - förisolerade PP-R rör, som kan läggas direkt i diket. Inga skruvförband, minimala brunnar och snabbare installation är de utmärkande egenskaperna.

"-Det har vært stor interesse for våre preisolerte PP-R rør som er klare for å legges rett i grøften. Det at rørene kommer ferdig isolert og har lav vekt, hjelper rørleggeren til å få en effektiv produksjon på byggeplassen. Rørene har lang levetid, minimum 50 år, det betyr mye for den som eier anlegget", sier Arne Jeksrud, produktsjef i Armaturjonsson i en pressemelding.

Utviklet produktene paralellt
Teknisk sjef hos Armaturjonsson, Thorn Fredrik Hemsen, forteller at sprinklersystemet red pipe er det rørsystemet som de har solgt mest av innenfor deres PP-R-spekter.
"- Vi har jobbet parallelt med å få markedet til å se verdien av å bruke green pipe til forbruksvann og blue pipe/ blue pipe OT i varme-, kjøleanlegg og trykkluft. Lav vekt, korrosjonsfritt, sikker skjøtemetode samt lang levetid på rørene, er noen av verdiene vi ser at markedet har tatt til seg", sier Hemsen videre.

"- Vi i Armaturjonsson er svært fornøyde med at vi får tillit av bransjen også på utsiden av grunnmuren. Du kan jo si det slik at vi nå har kommet på utsiden av murene og gått under jorden", avslutter en smilende administrerende direktør i Armaturjonsson, Kjell Bernt Kalland

Läs mer på länken nedan.

Relaterade länkar

Ämnen

  • Ekonomi, finans

Kategorier

  • vattenhygien
  • armaturjonsson
  • ernströmgruppen
  • vattenledning

Kontakter

Kjell Bernt Kalland

Affärsområdeschef Water & Heating +4790510119