Pressmeddelande -

Nu kommer Oumph!-pizzaen til Danmark!

Denne uge lanceres en helt ny plantebaseret pizza på frost i Danmark. Oumph! Italian Style Pizza, som har stor succes i Sverige, har en lækker bund, er bagt i brændefyret stenovn og toppet med bl.a. Oumph! Hurtig og god mad man bliver mæt af, og som desuden er god for miljøet.

”Vores mål er, at flere skal spise plantebaseret mad. Vi tror på mad, som får mundvandet til at løbe og er godt for miljøet. Oumph!-pizzaen har fået succes i Sverige og fået helt nye kundegrupper til at teste vegetarmad. Nu håber vi på samme udvikling i Danmark”, sagde Anna-Kajsa Lidell fra Food for Progress, foretagendet bag Oumph!

Oumph! Italian Style Pizza er, som navnet antyder, inspireret af Italien med semitørrede tomater, rucola og Oumph! krydret med timian og hvidløg. Den har en italiensk tomatsauce som base og plantebaseret, økologisk og ostelignende topping fra Violife. Pizzaen har en rigtig lækker bund, da dejen er formet i hånden og bagt i brændefyret stenovn.

Tag pizzaen direkte fra fryseren, fjern emballagen, smid den på en rist midt i en forvarmet ovn (alm. ovn 220 grader C / varmluft 200 grader C) i 7-9 minutter. Færdig!

”Flere og flere efterspørger hurtige og plantebaserede alternativer. Simremad er al ære værd, men ofte har vi ikke tid. Derfor er der brug for hurtig og god mad som Oumph!-pizza”, sagde Anna-Kajsa Lidell.

Oumph! Italian Style Pizza lanceres fra uge 36 i 101 Føtex- og ca. 20 Bilka-butikker. Pizzaen er på 400 gram og koster fra kr. 39,95.

Finder du ikke pizzaen i din butik, så bed butikken om at tage den hjem!

Her kan du læse mere om Oumph!

For mere information, kontakt gerne:
Carl Montelius, Head of Customer Relations, Food for Progress, carl.montelius@foodforprogress.com, +46 703-05 33 01


Food for Progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden. Företaget har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015 och Årets Dagligvara 2016. Food for Progress tillverkar bland annat Oumph! och Beat.

Kontakter

Katja Michaelsen

Presskontakt PR & Business Development