Skip to main content

Nyt se on täällä – The Oumph! Burger

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2019 14:47 CEST

Viikolla 17 ruotsalainen elintarvikeyritys Food for Progress tuo markkinoille The Oumph! Burgerin, ensiluokkaisen kasviperäisen burgerin kaikille hampurilaisten ystäville. Tuote on saatavana viikosta 17 alkaen Keskon myymälöistä.

– The Oumph! Burger on kaikille hampurilaisista pitäville tarkoitettu burgeri. Burgerin inspiraationa ovat erittäin mehukkaat medium-burgerit, mutta niistä poiketen tämä burgeri on valmistettu täysin kasviperäisistä aineksista, kertoo Henrik Åkerman, Food for Progress -yrityksen markkinointipäällikkö.

Muiden Oumph!-tuotteiden tavoin burgeri on valmistettu soijapavuista. Kauniin punainen väri on peräisin punajuuresta.

The Oumph! Burger on saatavana Keskon myymälöistä viikosta 17 alkaen.

– Olemme iloisia voidessamme tuoda The Oumph! Burgerin markkinoille ensimmäisenä Suomessa jo nyt, ja laajennamme tuotteen myyntiä muihin maihin myöhemmin keväällä, Henrik Åkerman kertoo.

The Oumph! Burger painaa 113 grammaa, eli se on Quarter Pounder -kokoinen. Burgerit myydään kahden kappaleen pakkauksessa, jonka hinta on noin 5 euroa.

Kysymykset ja lisätiedot:
Henrik Åkerman, markkinointipäällikkö, Food for Progress, henrik.akerman@foodforprogress.com, +46 (0) 76 356 0353

Food for Progress ja Oumph!Food for Progress on ruotsalainen elintarvikeyritys, jonka tavoitteena on valmistaa herkullista, terveellistä ja ilmastoystävällistä ruokaa, joka riittää kaikille maailman ihmisille. Menestyksekäs yritys on palkittu esimerkiksi ruotsalaisella Livsmedelspriset-elintarvikepalkinnolla vuonna 2015 ja valittu vuoden elintarvikkeeksi vuonna 2016.

Food for Progressin tuotteita ovat muun muassa Oumph! ja Beat.Oumph!-tuotteita on tällä hetkellä myynnissä muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Isossa-Britanniassa. Viime vuonna yritys toi markkinoille myös suuren suosion saaneen Oumph!-pizzan

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.