Skip to main content

Ny Sales Manager hos Ligula Hospitality Group i Danmark

Pressmeddelande   •   Jun 06, 2019 09:38 CEST

Ligula Hospitality Group AB

I marts måned 2019 startede Hans Nis-Hanssen som Sales Manager, Denmark ved Ligula Hospitality Group.

Hans Nis-Hanssen får til opgave at samle, koordinerer og gennemfører salget af hotelkædens fire hoteller i Danmark. I København er kæden repræsenteret med Copenhagen Plaza, Mercur Hotel, Richmond Hotel og Copenhagen Star.

Han får til ansvar at forstærke Ligulas tilstedeværelse på det danske hotelmarked, hvor aktiviteterne omfatter salg i samarbejde med kædens fire danske hoteller og som support til kædens øvrige markeder.

I forbindelse med ansættelsen af Hans Nis-Hanssen siger Country Manager Danmark, Christer Lundberg:

”Det glæder os meget at kunne byde Hans velkommen i Ligula familien. Vi er glade for, at vi kan forstærke vores organisation i Danmark med en person, som medbringer værdifulde kompetencer og professionel erfaring fra branchen.”

”Set som hotelkæde, er Ligula et utroligt spændende projekt. Jeg ser frem til at skulle opbygge, udvikle og pleje hotellernes kunder. Samtidig er hotellerne i København, hoteller jeg har kendt hele mit liv, hoteller med liv og sjæl samt en spændende historie. Alt i alt en meget udfordrende og spændende opgave jeg går i møde med et hold dygtige kollegaer her på hovedkontoret” Siger Hans Nis-Hanssen.

Kontaktperson:

Christer Lundberg, Country Manager Danmark, Ligula Hospitality Group AB
+45 3314 9262christer.lundberg@ligula.dk

Presse kontakt:

David Simpson, Marketing Manager Danmark, Ligula Hospitality Group AB
+45 2894 8111david.simpson@ligula.dk

Ligula Hospitality Group AB är moderbolag i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotelsCollection by LigulaGood Morning HotelsMotel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, Angelini, The Library Bar och Sofiehof.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.