Skip to main content

Nolia aloittaa kansainväliset messut Torniossa

Pressmeddelande   •   Jan 10, 2017 06:47 CET

Nolia AB tuo Nolia Springtime -messuillaan Suomeen aivan uudentyyppiset, kansainväliset messut, jotka järjestetään 9.–11. kesäkuuta 2017 Toranda Worldissa Torniossa.

– Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita kohtaamispaikkoja koko Pohjois-Skandinavian alueella. Siksi meistä oli luonnollista järjestää messut Suomessa, sanoo toimitusjohtaja Tommy Abrahamsson Nolia AB:ltä, joka järjestää messut yhdessä Toranda Worldin kanssa.

Uusien Nolia Springtime -messujen pitopaikaksi on valittu erityinen ja kiinnostava paikka. Messut järjestetään Toranda Worldissa Tornion Hellälässä. Alue on satoja vuosia toiminut kauppapaikkana Perämeren alueella, ja 300 km:n säteellä sieltä asuu noin 1,2 miljoonaa ihmistä.

– Tiedämme, että monet kohtaamispaikkamme keräävät vieraita aina 300 km:n päästä. Messujen järjestäminen täällä antaa meille hienon mahdollisuuden tavoittaa paljon kävijöitä, sanoo Tommy Abrahamsson.

Toranda Worldin omistajan Erkki Hanhirovan mukaan Nolia Springtime tuo yhteen Ruotsin ja Suomen markkinat, jolloin yritykset voivat tarjota tuotteitaan samanaikaisesti kahdessa maassa.

– On jännittävää, mutta samalla turvallista aloittaa uudet kansainväliset messut yhdessä alan parhaimpien joukkoon kuuluvan ja kokeneen toimijan kanssa, hän sanoo.

Lisäksi Erkki Hanhirova korostaa, että messut tulevat saamaan huomiota Suomessa ja että mitään Nolia Springtime -messujen kaltaista ei Pohjolassa ole juurikaan nähty.

– Suomalaiset ovat tottuneet käymään messuilla, mutta yleensä kyse on kapean sektorin messuista. Nämä ovat aivan uuden kokoluokan messut Pohjolassa, ja minä uskon, että messujen järjestäminen aivan Ruotsin rajalla tuo ainutlaatuista synergiaetua.

Bo Sandström on messujohtaja, ja hänen mielestään Toranda World tarjoaa hyvät mahdollisuudet luoda houkuttelevat messut, joilla voidaan hyödyntää paikan tarjoamia mahdollisuuksia.

– Paikka on uskomattoman kaunis, ja se antaa mahdollisuuden tarjota jotain erityistä niille, jotka ovat kiinnostuneet ulkoilma-aktiviteeteista. Täällä on suurta, avointa tilaa erilaisille laitteille, varusteille ja tavaroille. Lisäksi paikalla on venesatama, joten sijainti on loistava veneilijöille. Paikka tarjoaa myös ainutlaatuiset mahdollisuudet järvi- ja merikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden ja palveluiden esittelyyn.

Hän kertoo, että Nolia Springtime -messuilla on esillä monia kiinnostavia tuoteryhmiä. Alueen tarjoamien mahdollisuuksien takia esillä on tietenkin veneitä ja moottoreita, muita vapaa-ajan aktiviteetteja unohtamatta.

Messujen yhtenä kohderyhmänä ovat lapset ja perheet. Messut onkin tarkoitettu koko perheelle, ja paikalla on paljon houkuttelevia näytteilleasettajia ja aktiviteetteja.

– Nolia Springtime -messuista on tulossa ennennäkemätön tapahtuma, ja näytteilleasettajat ovatkin osoittaneet suurta kiinnostusta messuja kohtaan, sanoo Bo Sandström.

Tommy Abrahamsson, Nolia AB:ltä
+46 90 16 42 56, +46 70 588 27 77
tommy.abrahamsson@nolia.se

Bo Sandström, Projektipäällikkö
bo.sandstrom@nolia.se
+46 911 649 46, +46 70 544 48 78

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy