Skip to main content

Widerö flyger norska cancersjuka barn till Norrköping flygplats & Kolmården

Pressmeddelande   •   Sep 03, 2010 10:02 CEST

For tredje året på rad arrangerer de ansatte i Widerøe drømmedag for kreftsyke barn. 4. september er det 50 barn og foreldre knyttet til Støtteforeningen for kreftsyke barn (SKB) i Østfold som får en drømmedag. Reisemålet blir til Kolmården dyrepark i Sverige.

 "Safariflyet 2010" er et resultat av stor sponsorstøtte fra samarbeidspartnere i flybransjen og massiv dugnadsinnsats av ansatte i Widerøe. Både de ansatte på bakken, teknisk persoenll samt flygere og kabinpersonell er med på å gjøre flyturen mulig. I fjor fløy "Legolandflyet" og året før "Dyreparkflyet".

I år går turen fra Gardermoen til Norrkøping i Sverige med Widerøes Dash 8-300 med plass til 50 passasjerer.

- Vi ønsker å gi barna og deres familier et avbrekk fra hverdagen og en opplevelse utenom det vanlige. Vanligvis er de ansattes fagforeninger opptatt med egen foreningsdrift og forhandlinger og da er det ekstra godt en gang i året kunne løfte blikket å gjøre noe for andre, forteller presseansvarlig for Safariflyet 2010. I tillegg til selve turen har de ansattes fagforeninger og en kronerulling blant de ansatte gitt nesten 70~000 kroner som uavkortet går til SKB-arbeidet. Kronerullingen har Safariflyets maskot, bamsen "Viggo", tatt seg av. Han har i løpet av august fløyet rundt til samtlige av Widerøes flyplasser og rapportert via "Viggos reise" på Facebook, sier presseansvarlig Aleksander Wasland.

- "Safariflyet" for kreftsyke barn i Østfold er blitt et felles prosjekt for hele Widerøe og en rekke samarbeidspartnere. Det er imponerende at Widerøes ansatte samler seg for å bidra til i gi barna en uforglemmelig dag. Mange har jobbet intenst med prosjektet i flere måneder, sier administrerende direktør Lars Kobberstad.

  • Widerøe stiller med fly 
  • Satoil fyller drivstoffet 
  • OSL, Norrkøping Flygplats og Luftfartsverket (Sverige) sponser avgiftene 
  • Norway Bussekspress og Ringarums kjører bussene 
  • SSP leverer catering 
  • Allkopi, Nordea og Norgesdesign leverer materiell 
  • Kolmården dyrepark åpner dørene gratis
  •  

Beräknad ankomsttid Norrköping flygplats 4/9 kl. 10.30

Beräknad avgångstid Norrköping flygplats 4/9 kl. 16.30

 

Presskontakt

Aleksander Wasland tel. + 47 90 18 64 51.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.