Skip to main content

Arbeidsminister Anniken Hauglie på besøk på Pilkington

Pressmeddelande   •   Feb 16, 2016 09:34 CET

Fredag 12. februar var det storfint besøk på Pilkington Norges fabrikk i Elverum

Med Arbeidsminister Anniken Hauglie i spissen, Ordfører i Elverum Erik Hanstad, Ordfører i Våler kommune Lise Svenkerud, Fylkesdirektør i NAV Hedemark Bjørn Lien samt andre politikere og representanter fra NAV i Elverum ble de geleidet rundt i produksjonen under kyndig ledelse av Pilkington`s Asbjørn Lunde.

Bakgrunnen for besøket var at det er sagt mye bra om Nav Hedmark og hvordan de jobber mot bedrifter og dette ønsket arbeidsministeren å ta en nærmere kikk på.
Pilkington Elverum ble valgt ut fordi de har et godt samarbeid med NAV innenfor blant annet oppfølging av sykefravær, rekruttering og bedriftsintern opplæring.

Asbjørn Lunde, Elverum

En lydhør forsamling følger godt med når Asbjørn Lunde forteller hvordan prosessen med produksjon av glass foregår. Mens arbeidsministeren var i fabrikken var de i gang med å herde 12 mm glass til Pilkington Stavanger. Glasset skal brukes i filminnspillingen av Jo Nesbøs film Snømannen.

    Pilkington har avdelninger på fire plasser i Norge og er totalleverandør av arkitektglass. I Bergen, Stavanger og Elverum produserer vi isolerglas. I Elverum slipes, silketrykkes og herdes glasset. Vi har egen glassmesteravdeling i Stavanger og grossistvirksomhet i Oslo. Vi gir rådgivning og tekniske løsningsdetaljer vedrørende våre glassprodukter og bruk av disse.

    NSG Group er en av verdens største produsenter av glass til bygg, bil og til teknisk anvendelse. Bygningsglass leveres videreforedlet til alle typer bygg, også til bruk i solcelleanlegg. Bilglass leveres produkttilpasset direkte til bilindustrien og verksteder. En større andel går også til andre kjøretøy som tog, buss, båt m.v. Teknisk glass omfatter svært tynne glass for skjermer og linser – likeledes til bruk i lysledere og glassfiberprodukter. NSG Group er etablert og ledende i flere ulike markeder omkring i hele verden. Nærhet til markedet gjør oss i stand til å betjene kunder med høye krav til kompetanse, kvalitet og service. 39% av gruppens salg er i Europa, 30% i Japan og 16% i Nord Amerika, med resterende 15% i Syd Amerika, China, Øst Asia og Russland.

    www.pilkington.no
    www.pilkington.se
    www.pilkington.dk

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy