Skip to main content

NSG Group lancerer anden udgave af Glass in Architecture

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2016 08:00 CET

NSG Group har lanceret anden udgave af den prestigefyldte bog Glass in Architecture i forbindelse med dette års Glasstec i Düsseldorf den 20-23 september 2016.

Bogen, af hvilke den første udgave blev lanceret i 2011, viser eksempler på nogle af verdens mest prestigefyldte arkitekturer, der spænder fra offentlige bygninger til private boliger. Bogen er inspireret af den kreative brug af glas i moderne bygninger og fokus er på design, hvor arkitekten har kombineret funktionalitet og holdbarhed med design.

Alle projekter i denne udgave er unik. Alt fra McDonalds pavillon i centrum af Rotterdam, hvor arkitekten brugte glas til at udviske grænserne mellem inde og ude, til synspunkt 'Le Pas dans le Vide" i de franske alper. Udsigtspunkt er en glasbox uden rammer, så intet forstyrrer udsigten fra besøgende over den storslåede landskab.

Glass in Architecture omfatter en række offentlige bygninger, der anvendes glas for at skabe et indbydende miljø for besøgende. Fra Stonehenge Visitor Centre i England, The Academy of Fine Arts i Warszawa, Polen. I hvert tilfælde er glasset en integreret del af designet og med varierende funktioner bidrager til æstetik af bygningerne så meget som til holdbarheden ydeevne.

Jolanta Lessig, European Marketing Communications Manager hos NSG Group:. "Arkitekter fra hele verden fortsætte med at integrere glas i sit design Denne bog er et indblik i deres arbejde, og med projekter, der spænder fra kommercielle bygninger til private hjem og offentlige biblioteker er det klart, at glas i arkitektur har uendelig potentiale. "

"Vi håber, Glass in Architecture vil være en påmindelse om, hvor kan bruges en af de 2000'erne mest fascinerende materialer i moderne arkitektur."

For mere information om Glass in Architecture:
http://www.pilkington.com/da/dk/architects/glass-in-architecture

    Vi er en af verdens største producenter af plan- og sikkerhedsglas til bygge- og bilindustrien. Virksomheden blev grundlagt i England i 1826 og indgår fra juni 2006 i NSG Group hjemmehørende i Japan.

    Det var Sir Alastair Pilkington som i halvtredserne opfandt og udviklede floatglasprocessen, som revolutionerede fremstillingen af planglas og forbedrede produktkvaliteten meget betydeligt.

    Efter indtrædelsen i NSG Group er vi verdens største producent af plan- og sikkerhedsglas til bygge- og bilindustrien med 48 hel- eller delejede floatglasværker. Virksomheden er repræsenteret i over 105 lande og har produktion i 30 af dem. Gruppen omsætter for ca EUR 4,3 milliarder og har ca 27 000 ansatte.

    NSG Group investerer mange millioner kroner i forskning, udvikling og kvalitetssikring for fortsat at kunne lede udviklingen af planglasprodukter. I byggeindustrien fokuserer vi på at udvikle og forædle produkter som gør vor tilværelse mere komfortabel og sikker, og bidrager til en bedre totaløkonomi. De seneste innovationer handler om glas til solfangere og solceller.

    www.pilkington.dk

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy