Skip to main content

NSG Group og Solaria annoncerer samarbejde

Pressmeddelande   •   Okt 28, 2016 10:00 CEST

NSG Group, ejer af Pilkington mærke og en af verdens største glasproducenter, og Solaria, specialister i solcelle-teknologi, er på vej ind i en samarbejdsaftale om at fremstille og producere (semi) transparente bygningsintegrerede solcelle løsninger (Building Integrated Photovoltaic: BIPV).

NSG Group valgte at samarbejde med Solaria på grund af selskabets robuste BIPV teknologi og fremstillingsprocesser, der kombinerer attraktiv æstetik, overbevisende økonomi, høj energieffektivitet og design fleksibilitet.

NSG Group har betydelig erfaring i højeffektive arkitektonisk glas løsninger og vil nu udvide sit produktsortiment til BIPV og indarbejde Solaria´s PowerView™ teknologier som OEM (original equipment manufacturer) produkter.

Etablering af en BIPV forsyningskæde betyder, at BIPV er kommercielt klar til markeds tilpasning. I det næste niveau vil vi se BIPV blive integreret i termoruder og glasprodukter til bygningsfacader.

De første Pilkington mærkede glas inklusive Solaria produkter omfatter bygningsglas med en samlet vision om, effektiv dagslys, blændings kontrol, forbedret termisk ydeevne og energiproduktion.

Fra nu af vil beslutningstagere i bygge- og anlægsvirksomhed have adgang til innovative løsninger, som en del af produktsortimentet fra Pilkington, inklusive termoruder, der er almindeligt anvendt i byggeri til glasfacader.

NSG Group vil samarbejde yderligere med Solaria om at sikre den højeste ydeevne, kvalitet og pålidelighed af yderligere produkter, herunder aktive farveprintede glasløsninger, samt attraktive højt el-ydende brystningspartier i glas, og en bifacial (to-sidig) løsning.

Det samlede udbud af glas løsninger med BIPV produkter vil give arkitekter mulighed for problemfrit at erstatte traditionelle glasprodukter, at give udviklere mulighed for at tilstræbe netto nul energiløsninger og gøre det muligt at skabe el genererende bygninger.

NSG Group vil lancere de første produkter i Europa og har planer om at udvide markederne til at omfatte Mellemøsten og videre. 

    Pilkington har siden 1976 forsynet det nordiske marked med planglas. Salg af bygningsglas, kundeservice og teknisk rådgivning til vores danske marked sker via Sverige. Glasset levereres direkte fra vore floatværk i Tyskland.

    NSG Group 

    NSG Group er verdens største producent af plan- og sikkerhedsglas til bygge- og bilindustrien med 48 hel- eller delejede floatglasværker. Virksomheden er repræsenteret i over 130 lande og har produktion i 30 af dem. Gruppen omsætter for ca EUR 4,3 milliarder og har ca 27 000 ansatte. NSG Group investerer mange millioner kroner i forskning, udvikling og kvalitetssikring for fortsat at kunne lede udviklingen af planglasprodukter. I byggeindustrien fokuserer vi på at udvikle og forædle produkter som gør vor tilværelse mere komfortabel og sikker, og bidrager til en bedre totaløkonomi. De seneste innovationer handler om glas til solfangere og solceller.

    www.pilkington.dk

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.