Skip to main content

NSG Group stiller ut på Integrated Systems Europe 2017-messen i Amsterdam

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2016 08:00 CET

NSG Group vil stille ut en rekke glassprodukter med høy ytelse under Integrated Systems Europe-messen i Amsterdam 7.–10. februar 2017. Integrated Systems Europe er verdens best besøkte messe for profesjonelle AV- og elektroniske samhandlingssystemer.

Vi tilbyr et stort utvalg av høytytende glassprodukter til bruk i både svært enkle og mer komplekse digitale skilter og skjermer. Produsentene av digitale skilter og skjermer ønsker seg glassprodukter som gjør at sluttproduktet er i stand til å fungere som det skal. NSG Group kan også tilby et ferdig produkt som passer til sluttkundenes bruksområde, og som er produsert ved et av våre mange bearbeidingsanlegg.

Vi bestemte oss for å delta på ISE-messen igjen for å dele vår ekspertise og vise frem hvordan våre produkter med hell brukes i disse sektorene.

Vårt brede produktsortiment omfatter et ultratynt glass med en tykkelse på mindre enn 1 mm (NSG UFF™ og NSG glanova™), strømførende glassprodukter med TCO-belegg (NSG TEC™), strømførende og ikke-strømførende glassprodukter (Pilkington MirroView™) så vel som antirefleksglassprodukter for trykkskjermer (Pilkington OptiView™). NSG Group tilbyr også en rekke andre glassprodukter med tilleggsfunksjoner som sikring og sikkerhet, solstrålingskontroll, infrarød blokkering, selvrens med mer.


NSG Group-teamet på ISE 2017 gleder seg til å treffe alle kundene og alle de besøkende som ønsker å lære mer om hvordan Pilkingtons glassløsninger kan hjelpe dem.
Du finner oss i NSG Group-stand nr. 8-K390.


Mer informasjon: http://www.pilkington.com/en/digitalsignage

    Vi er en av verdens største produsenter av glass til bygg- og bilindustrien. Konsernet ble grunnlagt i 1826 og har siden 2006 vært en del av NSG Group med hovedkontor i Japan.

    Det var Sir Alastair Pilkington som på femtitallet fant opp og utviklet floatglassprosessen, som revolusjonerte fremstillingen av planglass og høynet produktkvaliteten på glass betraktelig.

    Etter at vi ble en del av NSG Group er vi verdens største produsent av plan- og sikkerhetsglass til bygg- og bilindustrien med 48 hel- eller deleide floatglassverk. Konsernet er representert i over 105 land og har produksjon i 30 av dem. Gruppen omsetter for ca. € 4.3 milliarder og har ca. 27 000 ansatte.

    NSG Group investerer hundretalls millioner kroner årlig i forskning, utvikling og kvalitetssikring for fortsatt å lede utviklingen av planglassprodukter. For bygningsindustrien fokuserer vi for eksempel på å utvikle og foredle produkter som gjør vår tilværelse mer komfortabel og sikker, og bidrar til en bedre totaløkonomi. Den siste innovasjonen handler om glass til solfangere og solceller.

    www.pilkington.no

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy