Gå direkt till innehåll
NSG Group udstiller på Glasstec 2016, Düsseldorf

Pressmeddelande -

NSG Group udstiller på Glasstec 2016, Düsseldorf

NSG Group, som producerer bygningsglas under varemærket Pilkington, vil vise sine seneste innovationer på verdens største messe for glasindustrien: Glasstec 2016 i Dûsseldorf som foregår den 20 – 23. september 2016.

De besøgende på standen (Hall 10, D34) vil få mulighed for at se de seneste videreforædlede produkter og innovative løsninger, som passer til en lang række af arkitektprojekter, uanset udfordringen og budget.

Standens hovedattraktion kommer til at blive en termorude som indeholder integrerede solceller (BIPV, Building Integrated Photovoltaics) hvilket indebærer at en bygning kan generere egen energi, som et miljøvenligt alternativ til traditionelle energikilder. Vi vil også vise et nyt glas som kan skifte fra opakt til transparent på et øjeblik, hvilket er en idealistisk løsning for at beskytte integriteten.

NSG Group vil også præsentere nye spejlprodukter til brug i digitale displays samt et nyudviklet krombaseret spejl, som er resistent mod både korrosion og fugt. Pilkington MirroView™ og Pilkington MirroView™ 50/50 har højreflekterende spejlbelægninger og er optimalt til at skjule digitale displays og videoskærme når de er slukkede. Når skærmene går i gang så vises billedet gennem glasset. Pilkington Mirropane™ Chrome er et mangesidigt og hærdbart krombaseret spejl, som kan anvendes i en mængde forskellige applikationer. Dels indendørs og til dekorativt brug i baderum, hotellobbys, i fitness, samt som facadeglas udendørs. Glasset kan også anvendes i tekniske tilpasninger, som i kommercielle køleanlæg og i belysning mm.

Desuden vil vi vise Pilkington OptiView™, et nyt anti-reflektivt glas med mange fordele, som høj lystransmission, lav lysrefleksion og UV-afskærmning. Glasset kan anvendes i både traditionelle og nye applikationer hvor klart gennemsyn og neutral farve er af største vigtighed, eksempelvis i montrer, udstillingsvinduer, udstillingslokaler, sportsarenaer eller til digitale skærme udendørs.

Besøgende på standen vil også få mulighed for at se og lære mere om vores totale produktsortiment i et ny onlinebaseret produktkatalog: Global Product Directory.

Teamet fra NSG Group på Glasstec ser frem til at træffe alle kunder og besøgende, som vil vide mere om hvilke glasløsninger med Pilkingtons glas som kan passe til næste projekt.

Besøg os i NSG Groups stand #10-D34.

For mere information se: www.pilkington.dk

Kategorier


    NSG Group er en af verdens ledende producenter af glas og glassystemer i hovedsagelig tre forretningsområder: Automotive, Bygningsglas og Teknisk glas. Automotive bistår markedet med originaludrustning til biler, erstatningsruder for eftermarkedet og specialglasløsninger for transportformål. Bygningsglas leverer glas for arkitektur- og solenergiformål. De tekniske glasprodukter inkluderer meget tynde glas til displays, linser og lysledere til printere, samt glasfiber som anvendes i batteri separatorer og remskiver i biler. Vi har betydende markedsandele på de fleste markeder for bygnings- og bilprodukter i verden, med stor geografisk rækkevidde. Dette gør det muligt for os at imødekomme kunder, i særdeleshed når det gælder bilrelaterede OE-markeder (Original Equipment), hvor virksomheder bliver stadig mere globale. I geografisk henseende sker 39 procent af gruppens salg i Europa, 30 procent i Japan og 16 procent i Nordamerika. De øvrige 15 procenten genereres først og fremmest i Sydamerika, Kina, Sydøstasien og i Rusland.

    www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048

Relaterat innehåll

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige