Skip to main content

Populære GLASFAKTA i ny udgave

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2017 11:02 CET

Den ottende udgave av Pilkington GLASFAKTA findes nu

Glasfakta 2018 er vores opdaterede opslagsværk og en guide til den, som har ansvar for at finde det rigtige bygningsglas. I håndbogen findes alle nødvendige fakta som kræves for at vælge det rigtige produkt, uanset om glasset skal være en del af en bygning med avanceret arkitektur, være i vinduet i en bolig, indgå som interiør glas eller have en speciel vigtig funktion i en fabriksbygning. Læseren kan søge information om et stort udvalg af glastyper med forskellige funktioner, som for eksempel energibesparelse, solafskærmning, brandsikring, støjdæmpning og sikkerhed. Ved hver ny udgave præsenteres og nævnes selvfølgelig vores nyheder.

- Det er rigtig dejligt at kunne tilbyde branchen vores opdaterede Glasfakta 2018. Der ligger meget arbejde bag håndbogen og vi er stolte over nu at kunne lancere den nye udgave, siger Håkan Idoffsson, Salgschef hos Pilkington Floatglas AB.

Etableret i branchen

Den første udgave af Glasfakta kom allerede i år 2000 og målgruppen for glashåndbogen er tydelig: projekterede samt brugere af glas i arkitektur. Projektet initieredes sent i halvfemserne med ambitionen om at sammenstille det fakta baserede underlag, som vor tekniske ekspertise allerede tilbød som hjælpemiddel til det foreskrivende led. Målet var at formidle vores kundskab om bygningsglas og samtidig tilbyde dette som hjælpemiddel i søgningen efter den rette glaskombination til hvert enkelt byggeobjekt. Hensigten var at give brugeren fakta om glas med tydlige data og en mulighed for selv at vurdere og sammenligne produkter for hurtigt at finde frem til de rigtige produkt valg.

Glasfaktas succes var et faktum og det har vist sig, at det, som var tænkt som et hjælpemiddel til arkitekter og byggebranchens foreskrivende led, også fungerer som en guide for glasbranchens forskellige aktører samt som undervisningsmateriale på universiteter og højskoler. Glasfakta har fået stor opmærksomhed blandt studenter da kataloget giver en meget god introduktion til glas i bygninger, samt er et udemærket udgangspunkt for videre studier om bygningsglas i ny og gammel arkitektur.

- Vi får regelmæssig tilbagemeldinger på at Glasfakta er et velbenyttet og velanvendt opslagsværk af vore kunder og også arkitekter, entreprenører, konsulenter og til og med vore konkurrenter, siger Anett Karlsson, chef for Teknisk Kundetjenste hos Pilkington Floatglas AB.

Bestil dit eksemplar af Glasfakta 2018: info@se.nsg.com

Læs og download Glasfakta 2018 på vores hjemmeside: www.pilkington.dk

    Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och härdat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på våra anläggningar i Vetlanda i Sverige samt i Stavanger och Elverum i Norge. Vi har egen lagerverksamhet i Malmö.

    NSG Group är en av världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom tre huvudsakliga affärsområden: Automotive, Arkitektglas och Teknisk glas. Automotive bistår marknaden med originalutrustning till bilar, ersättningsrutor för eftermarknaden och specialinglasningar för transportändamål. Arkitektglas levererar glas för arkitektur- och solenergitillämpningar. De tekniska glasprodukterna inkluderar mycket tunna glas för displayer, linser och lätta styrningar i skrivare, samt glasfiber som används i batterifrånskiljare och kamremmar i bilmotorer. Vi har betydande marknadsandelar på de flesta marknaderna för byggnads- och bilprodukter i världen, med stor geografisk räckvidd. Detta gör det möjligt för oss att tillmötesgå kunder, i synnerhet när det gäller bilrelaterade OE-marknader (Original Equipment) vars verksamheter blir alltmer globala. I geografiskt avseende sker 38 procent av gruppens försäljning i Europa, 25 procent i Japan och 20 procent i Nordamerika. De återstående 17 procenten genereras främst i Sydamerika, Kina, Sydostasien och Ryssland.

    www.pilkington.se
    www.pilkington.no
    www.pilkington.dk

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://www.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.