Gå direkt till innehåll
Ultra-tyndt floatglas til berøringsfølsomme skærme og displays

Pressmeddelande -

Ultra-tyndt floatglas til berøringsfølsomme skærme og displays

Pilkington Microfloat™ og Pilkington Microwhite™ er ekstremt tynde, højkvalitets floatglas, der er fremstillet til præcise standarder. De er fremstillet i overensstemmelse med de højeste specifikationer, med meget små tykkelsestolerancer, for at sikre flade og ensartede glas, der er egnede til mange forskellige formål.

Kravene til større berøringsfølsomme skærme og displays er forskellige fra de skærme, der anvendes i mobile enheder. Store digitale skærme kræver ikke altid ultra-tyndt glas, mindre end 1 mm. Pilkington Microfloat™ og Pilkington Microwhite™ er begge fremstillet af standard floatglas. Pilkington Microfloat™ er den klassiske version fremstillet af klart float, mens den nye Pilkington Microwhite™ er en sammensætning med lavt jernindhold, der giver et meget rent, klart glas og med den ekstra fordel af øget lystransmission.

Både Pilkington Microfloat™ og Pilkington Microwhite™ er ideelle til en lang række anvendelser, herunder produktion af objektglas, makeup-spejle, kromatografiske plader, LCD fotomasker, automotive og tekniske glas, PC-skærme og tabletskærme.

Forskellige tilgængelige glastykkelser er velegnet til objektglas (0,95-1,05 mm), objektglas og makeup-spejle (1,0-1,2 mm), kromatografiske plader, makeup-spejle og tekniske glas (1,2 -1,4 mm) samt fotomasker, automotive og tekniske glas (1,5 -1,7 mm).

Disse højtydende glas vil blive vist på NSG Groups stand, nr. 8-D352.

Relaterade länkar

Kategorier



NSG Group er en af verdens førende producenter af glas- og rudesystemer i tre vigtige forretningsområder: Autobranchen, arkitektonisk og teknisk glas. Autobranchen leverer til markederne for originalt udstyr, eftermarkedet udskiftning og specialiseret rude-transport. Arkitektonisk leveres glas til arkitektoniske og energibesparende anvendelser. Tekniske glasprodukter inkluderer meget tyndt glas til skærme, linser og lysledere til printere, samt glasfiber, der anvendes i batteriseparatorer og motortimingremme. Vi har store markedsandele på de fleste bygge- og autobranche produktmarkeder i verden, med en bred geografisk spændvidde, så vi kan imødekomme vores kunder der har flere og flere globale operationer, især i autobranchen. Geografisk er 41% af NSG Groups salg i Europa, 29% i Japan, 13% i Nordamerika, medens de resterende 17% generelt kommer fra Sydamerika, Kina, Sydøstasien og Rusland.

www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048

Relaterat innehåll

Relaterade event

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige