Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Christian Jørgensen udnævnt til General Manager hos Hi3G Denmark med henblik på at tilbyde danskerne 3G-tjenester

Den nyudnævnte General Manager hos Hi3G Denmark, Christian Jørgensen, skal lede oprettelsen af Hi3Gs multimedie-tjenester på det danske marked. Via dets internationale netværk og partnerskaber udvikler Hi3G innovative og attraktive 3G-tjenester. I den forbindelse fungerer Hi3G som primus motor i udviklingen af mobiltjenester inden for bredbånd i Danmark og Sverige.

Christian har meget stor erfaring fra medieverdenen. Senest har han været ansat som medlem af direktionen hos Egmont. Gennem sine nesten ni år hos Egmont har Christian haft adskillige ledende stillinger og har dækket mange områder inden for mediebranchen f.eks. biografer, bøger, magasiner, og distribution, etc. Christian har en MBA fra INSEAD, Frankrig samt en Cand. Polit. fra Københavns Universitet.

"Jeg er meget glad for, at Christian nu arbejder for Hi3G. Hans brede erfaring inden for forskellige medier er et stort aktiv i forbindelse med etablering og udvikling af Hi3G Denmark. Christian kommer til at udgøre en værdifuld del af ledelsesteamet hos Hi3G i Scandinavia." siger Chris Bannister CEO Hi3G.

"Jeg glæder mig til at videreføre de fælles erfaringer fra Hi3G, Investor og Hutchison til Danmark i forbindelse med dannelsen og ledelsen af en reel dansk 3G-operatør", siger Christian Jørgensen. "Som ny aktør på det danske marked vil vi sikre, at vores kunder får fuldt udbytte af alle 3G-fordelene," konkluderer han.

Christian startade som General Manager hos Hi3G den 31. januar.

For yderligere oplysninger kontakt:

Niclas Lilja, Director Corporate Communications, Hi3G

Telefon: +46 733 55 70 90, e-mail: niclas.lilja@hi3gaccess.se

Christian Jørgensen, General Manager, Hi3G Danmark

Telefon: +45 20 20 37 34, e-mail: Christian.joergensen@hi3gdenmark.dk

Hi3G har en svensk og en dansk UMTS licens og har som mål at blive blandt de førende mobil multimediaoperatører, der tilbyder attraktive og innovative tjenester. Firmaets force ligger i, at der er tale om en reel 3G-virksomhed helt uden bagage, der stammer fra gamle teknologier som f.eks. GSM. Hi3G udvider i stigende grad med støtte fra sine ejere, Hutchison Whampoa Ltd. (60%) og Investor AB (40%), der har et solidt netværk, og internationalt har opnået gode resultater. Hi3G samarbejder med andre Hutchison Whampoa virksomheder med 3G-licencesr i Australien, Østrig, Hong Kong, Israel, Italien og Storbritannien. Husk at og besøge os på www.hi3gaccess.se.

Ämnen

Kontakter

Jasmine Sowood

Jasmine Sowood

Presskontakt PR-ansvarig (PR Manager) +46 (0) 735 43 86 07

Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G, 4G och 5G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.

Tre Sverige
Entrétorget 5
121 18 Johanneshov