Skip to main content

Monarch flyver stadig til Tobago

Pressmeddelande   •   Sep 01, 2014 16:32 CEST

I kølvandet på nyhederne om Monarch Airlines’ kommende omstrukturering understreger Tobago house of assembly, at den nuværende kontrakt med Monarch Airlines stadig er gældende.

På nuværende tidspunkt har Tobagos lokale regering, Tobago House of Assembly kontrakt med Monarch Airlines om ugentlige flyvninger indtil midten af december 2014, og to gange ugentligt fra midten af december til slutningen af April 2015. Monarch har forsikret at der ikke sker ændringer i dette.

Da Monarch fra Maj 2014 har valgt at fokusere på de korte Europæiske flyvninger, er Tobagos ministerium  for turisme og transport ved at undersøge nye muligheder for, at fortsætte og øge passende lufttransport til Tobago fra maj 2015, og er overbeviste om at kunne opfylde alle fremtidige krav til lufttransport til Tobago.


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy