Skip to main content

Logistic Contractor forsterker sin satsing på det norske markedet

Pressmeddelande   •   Jun 04, 2019 07:27 CEST

Logistic Contractor, som inngår i Wästbygg Gruppen, har rekruttert Sandu Nylmon som adm.dir. i selskapets norske og danske datterselskap samt Mani Hemmaty som byggeleder på de utenlandske markedene. Målet er å etablere Logistic Contractor ytterligere som industri- og logistikkbygger i nabolandene.

Logistic Contractor er markedsledende i Sverige innen sitt segment og har en markedsandel på cirka 30 prosent når det gjelder nyproduksjon av industri- og logistikkbygninger større enn 10 000 kvm. Nylig inngikk bedriften en avtale med Northvolt, som produserer batterier for elbiler, om å bygge deres drøyt 100 000 kvm store fabrikk i Skellefteå. I Norge er Logistic Contractor akkurat nå i ferd med å avslutte byggingen av en terminal for DHL ved Sola flyplass i Stavanger og de har tidligere oppført et anlegg for PostNord i Trondheim.

– Vi ser tydelige signaler på at det finnes gode forutsetninger for å kunne etablere oss ytterligere i både Danmark og Norge. Sandu Nylmon og Mani Hemmaty er godt kjent med Logistic Contractors produkt etter ti år i bedriften. De får nå oppdraget med å bygge opp organisasjoner i Norge og Danmark for å styrke vårt nærvær og intensivere markedsbearbeidingen. På den måten får vi lokal kunnskap i kombinasjon med den spisskompetansen som i dag finnes i Logistic Contractor, sier Jörgen Andersson, konsernsjef for Wästbygg Gruppen.

Sandu Nylmon og Mani Hemmaty har nylig tiltrådt sine nye stillinger.

– Jeg ser virkelig frem mot å få arbeide med å styrke Logistic Contractors varemerke på det nordiske markedet. På sikt kommer vi også til å inkludere Finland i vår satsing. Logistic Contractor har i mange år bygd logistikkanlegg i Sverige for de store internasjonale logistikkaktørene. Ettersom de arbeider grenseoverskridende føles det naturlig at vi også gjør det, konstaterer Sandu Nylmon.

Wästbygg Gruppen är en bygg- och projektutvecklingskoncern med stor kunskap om att skapa miljöer att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Helägda dotterbolaget Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar och industribyggnader.

Wästbygg grundades 1981 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg. Logistic Contractor finns också i Norge och Danmark. 

Wästbyggkoncernen omsätter 3,6 miljarder kronor och har cirka 300 anställda.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.