Skip to main content

Eric Gadd 30-års jubilerar! Succékonsert ”Nu som då” till Kajskjul 8 i Göteborg hösten 2017

Pressmeddelande   •   Maj 05, 2017 08:15 CEST

Nu är det klart för två exklusiva jubileumsspelningar med Sveriges soulkung Eric Gadd på Kajskjul 8 i Göteborg hösten 2017. Det blir två kvällar, fredag den 29 september med en härlig akustisk sättning som följs upp lördagen den 30 sep tillsammans med fullt band på scen. Räkna med många stora hits, fantastiska anekdoter, berättelser med mycket musik och hela hamnen lär svänga i soul signerat Eric Gadd!

Biljetterna till Eric Gadd ”Nu som då” på Kajskjul 8 släpps den 8 maj 2017 via: www.kajskjul8.se

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live närmare 4 000 gånger.

Läs mer via: www.ericgadd.com

Facebook: www.facebook.se/ericgadd

Eric Gadd - diskografi1987 - Hello!
1989 - Hurra, du lever! Pang, du är död!
1991 - Do you Believe in Gadd? (Platina)
1993 - On Display (Platina)
1995 - Floating (Platina)
1997 - The Right Way (Trippel Platina)
1999 – Spirit (Platina)
2002 - Life Support (Guld)
2006 - Eric Gadd (Guld)
2008 - Stockholm står kvar men jag ligger
2010 - Rise Up!
2013 - Fiende Eller Vän

Om Kajskjul 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt:

Pressansvarig: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com pressbilder ytterligare info se även: www.werecki.com

Marknadschef, Marie Tjäder, Kajskjul 8 tfn: 031-10 75 58 marie.tjader@kajskjul8.se. Mer information och bokning av biljetter ww.kajskjul8.se

werecki promotion company

Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.

Läs mer se: www.werecki.com

Rickard Werecki

Mail: pr@werecki.com
Tfn: 0707-178008

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera