Pressmeddelande -

Zekler Nordic Line – kaitseprillid, milles põhjamaine disain saab kokku tööelu karmide nõuetega

Nüüd toob Zekler turule kaitseprillide sarja, mis on välja töötatud koostöös tootedisaineri Anders Kristianssoniga. Tulemuseks on kollektsioon, mis ei ole ainult põneva vormikeele kehastuseks. Kõike alates sobivusest kuni funktsionaalsuseni on arendatud põhjalike eeluuringute ja uurimuste alusel. Seda kõike on tehtud eesmärgiga luua kaitseprillid, mis on optimeeritud kasutajate vajaduste järgi.

„Kaitseprillid on peaaegu eranditult inspireeritud sportlikest päikeseprillidest. Me soovisime luua stiilipuhta vormikujundusega alternatiivi. Samal ajal oli meie püüdluseks, nagu alati, aina parendada ja arendada mugavust ja funktsionaalsust. Ja nüüd, kui tulemus on käes, on ilmne, et see õnnestus,” lausub Zekleri sortimendijuht Maria Wiland. Uute perspektiivide leidmiseks Nordic Line’i arendustöös on Zekler teinud koostööd tootedisaineri Anders Kristianssoniga Rootsi disainistuudiost Radie.

–  „Täpselt nagu nimi osundab, oleme Nordic Line’i puhul töötanud tüüpilise põhjamaise ilme kallal. Puhtad, lihtsad, kuid selged jooned ning matistatud musta töötlusega materjal, mis on kontrastis läikivate pindadega,” räägib Anders Kristiansson.

Kollektsiooni just selline disainivalik ei ole mingi juhus. „Kogu Nordic Line’i arendustöö alustalaks on erinevad analüüsid, eeluuringud ja spetsiaalsed tööseminarid.

–  Oleme nendelt kohtumistelt saanud olulist tagasisidet, eriti funktsionaalsuse osas. Näiteks oli neid, kes tõid välja, et olemasolevate reguleeritavate kaitseprillide läätsenurka saab üldiselt liiga kergesti muuta. Otsese vastusena sellele toome nüüd turule Nordic Line’i mudeli, mille läätsenurk on lukustatav,” räägib Zekleri sortimendijuht Maria Wiland.

Esialgu koosneb Nordic Line kolmest erinevast mudelist, mida on võimalik saada erinevate läätsedega. Kõik mudelid on suurustes small, medium ja large, et tagada optimaalne sobivus ja mugavus. Ülaltoodu ning õhukesed prillisangad parandavad kõrvaklappide kasutamisel nende tihedust vastu kõrva.

–  „Me püüdleme alati selle poole, et luua kaitsevahend, mis on eeskätt turvaline, kuid samas ka mugav ja nägus. Need asjad on omavahel seotud palju enam kui arvatakse. Kaitsevahendit, mis hõõrub või mis on kasutaja arvates inetu, kasutatakse vähem. Seetõttu on nägus kaitsevahend ühtlasi turvalisem kaitsevahend,” ütleb Maria Wiland.


Ämnen

  • Industri, tillverkning

Zekler utvecklar hörselskydd, ögonskydd och andningsskydd för användare inom bygg- och industrisektorn. Vi underlättar för användaren att vara rätt skyddad genom en produktutveckling som inte bara fokuserar på hög skyddsnivå utan även användarvänlighet, komfort och snygg design. Valet av produkt ska också vara så enkelt som möjligt, både på webben och i butik. Zekler säljs och marknadsförs av Skydda Protecting People Europe AB, nordens ledande leverantör av personlig skyddsutrustning för professionella användare.

Kontakter

Inga Borgvall

Presskontakt Marknadsansvarig 0702595662