Blogindlæg -

Bliv klar til efterårsmoden i år 2019

Sommeren er langsomt ved at gå på hæld, og det betyder, at de lårkorte kjoler samt kortærmede kan blive hængt ind bagerst i garderoben. Temperaturen daler dag for dag, ligesom det hele bliver lidt mørkere i vejret. Det kan lyde trist, men det er langt fra tilfældet, fordi vi bevæger os nu ind i den årstid, hvor du virkelig kan vise din garderobe frem fra sin bedste side. Men er du klar til det? Her i artiklen går vi i dybden med, hvad du skal have i garderoben, når det kommer til farver, mærker og selve tøjet – så læs med.

Jordfarverne skal have dit fokus

Hvad enten du er på jagt efter plus size tøj til kvinder eller ej er underordnet. Moden er den samme for alle kvinder uanset størrelse, farve eller form – så puds læsebrillerne nu. De sprælske sommerfarver skal nu pakkes væk for en stund, og i stedet skal du have fat i de mere mørke samt afdæmpede farver. Nogle af de rigtig populære farver dette efterår vil derfor være mørkegrøn, brun, mørkeblå og selvfølgelig den tidløse farve sort. Det er nogle simple farver, men efteråret er også lidt mere konservativt, men det betyder ikke, at du skal holde dig fra nederdele, kjoler m.m., som vi dykker ned i nu.

Disse typer tøj skal du have i kikkerten

Efteråret indbyder til striktrøjer samt cardigans, og dem skal du også have lidt af, når termometeret bevæger sig længere og længere ned. Når det er sagt, skal du altså ikke pakke ideen væk om nederdele og kjoler, fordi disse er oplagt til efteråret. De kolde måneder er nemlig typisk indbegrebet af festlige begivenheder, hvor du naturligvis skal have muligheden for at klæde dig ordentlig på til lejligheden. Endvidere vil disse typer af tøj også gøre det godt på arbejdspladsen, hvor du skal fremstå mere professionel.

Sidst, men ikke mindst skal du huske at have et par sorte jeans. Det er næsten så simpelt, som det overhovedet kan være, men du må ikke undervurdere dem. De kan bruges til det hele, og de er et must have i garderobeskabet.

Mærkerne, du vil have fat i

Der er mange mærker at holde øje med, når du skal ud på jagt efter det nye tøj til din efterårsgarderobe. Til tider kan det måske være lidt uoverskueligt, og det kan hurtigt blive en forvirrende omgang, hvorfor vi kan hjælpe dig lidt på vej. Only, Zoey samt Zhenzi er nogle af de mærker, du skal have i kikkerten, når du bevæger dig afsted på shoppetur. Her er du sikker på, at du får topkvalitet, men samtidig er priserne på et niveau, hvor alle kan være med.

Er du klar til at gå efteråret i møde? Hvis ikke, så brug ovenstående råd, så du kan gå de kolde måneder i møde med stil. 

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26