Blogindlæg -

​Guide: 3 af de bedste mærker inden for espressomaskiner

Kaffe er for mange en uundværlig del af hverdagen. Men kaffe er ikke bare kaffe – det kræver, at det er en god kaffe. Med espressomaskiner er du sikker på, at du får din kaffe god hver eneste gang. Espresso er nemlig en slags kunstform, der skaber magiske øjeblikke. Uanset om du ønsker at bruge din espressomaskinen til morgenkaffen, som et energiboost om eftermiddagen eller som en god afslutning på aftenen, kræver det en god maskine. Der findes et væld af espressomaskiner på markedet og et utal af mærker. Så hvilke er egentlig de bedste? Det guider vi dig til her, hvor vi kigger på tre populære mærker.

Jura – blandt de absolut bedste espressomaskiner

Skal din espressomaskine være fuldautomatisk eller automatisk og befinde sig blandt de absolut bedste på markedet? Så skal du vælge en espressomaskine fra Jura. Den schweiziske kvalitet er ikke til at tage fejl af. Du får nemlig topkvalitet, design og funktionalitet for alle dine penge. Med ét tryk får du en friskbrygget kaffekop, der er helt perfekt. Idet designet er smukt og stilrent, er det en espressomaskine, du har lyst til at stille frem på køkkenbordet. Espressomaskinerne fås i forskellige størrelser, farver og designs – derfor får du Jura-espressomaskiner til alle køkkener og smage.

Jura tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør. Dette inkluderer bl.a. mælkeslanger, mælkekølere, mælkebeholdere og meget mere. Med indbygget rengørings- og afkalkningsprogrammer er det let at vedligeholde og pleje din maskine. Anvend blot plejeprodukterne fra Jura, der er specialudviklet til netop at vedligeholde og pleje maskinerne.

Sage – prisvindende køkkenudstyr til perfekt kaffe

Ønsker du prisvindende køkkenudstyr, skal du købe Sages produkter. En Sage espressomaskine er selvfølgelig også prisvindende, og her får du altså en maskine, der skaber den perfekte kaffe – nemt i din egen bolig. Det ikoniske brand har Breville Group bag sig, og Sage blev grundlagt i 2013. Breville er kendt for at udvikle dybdegående innovation og design, som ændrer menneskers liv. Med levering af køkkenudstyr til over 50 lande får mennesker verden over mulighed for helt selv at brygge den perfekte kop kaffe i hjemmet.

Grundlæggerne af Breville Group var en ingeniør og radiosælger, der gennem tiden har udviklet og solgt radioer og husholdningsapparater. Da udvikling- og forskningscenteret blev grundlagt i 1960, tog det i den grad fart for Breville Group. I dag står de som sagt bag det succesrige mærke af premium-kvalitet, Sage.

Nuova Simonelli – italiensk og nyskabende

Er du af den opfattelse, at espressomaskiner og en god kop espresso vækker de bedste følelser – så er du enig med Nuova Simonellis vision. Nuova Simonelli er italiensk og har mange års erfaringer. Brandet blev nemlig stiftet i 1936, og investerer intensivt i nyskabende teknologiløsninger samt udvikling. Espressomaskinerne kan du være sikker på er af verdensklasse kvalitet – de bruges nemlig til World Barista Championship.

Med hele 18 produktlinjer har du mange Nuova Simonelli-produkter at vælge imellem. Du kan få alt fra slibemaskiner til traditionelle kaffemaskiner og superautomatiske espressomaskiner. Det er ligeledes et brand, der sætter fokus på beskyttelse af deres medarbejdere, energieffektivitet og miljøbeskyttelse. Du får derfor ikke bare kvalitetskaffe, men kvalitet hele vejen rundt. 

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26