Nyhed -

Bilnyheder til klimatosserne

I de seneste år er der kommet stort fokus på miljøet blandt danskerne. Klimabekymringer fylder mere og mere i vores hverdag, og der tages i større og større grad hensyn dertil, når vi køber ind, når vi tager på ferie – og når vi køber bil. I takt med den stigende interesse for vores klode, miljøet og klimaet er bilbranchen naturligvis fulgt med, og vi ser i dag flere og flere klimavenlige løsninger i bilbranchen. Imidlertid er udvalget dog stort og ofte uoverskueligt at følge med i, så hvad gør man, hvis man gerne vil følge lidt med i nyhederne? Det kan du finde ud af her.

Større hensyn til elbil-ejere?

Først og fremmest er det også vigtigt at finde ud af, om der overhovedet er noget at tale om inden for denne udvikling. Svaret er selvfølgelig ja. Både inden for elbiler og hybridbiler bliver der taget langt større hensyn i dag sammenlignet med for bare få år siden. Disse hensyn alene gør, at flere vælger at investere i klimavenlige biler – fordi der netop er fordele at hente på både økonomi, i form af sparet brændstof, og miljø.

Et godt eksempel på hensyntagen, og et vigtigt emne at tale om i denne forbindelse, er opladestationer. En bekymring blandt mange og noget, der har holdt de fleste tilbage fra at købe elbiler. For de skal jo unægtelig lades op, men kan man overhovedet finde ladestationer rundt omkring i landet – og i udlandet for den sags skyld, og hvor langt kan man køre?

Sagen er den, at der i takt med udviklingen inden for elbiler også er blevet sat langt flere ladestationer op, både i ind- og udland, og med meget større kraft end vi har set tidligere. Det betyder altså, at du uden problemer i dag kan finde mange ladestationer til din bil, og alle har de en kapacitet, der gør, at du kan køre derfra igen i løbet af få minutter. Er du stadig ikke overbevist, er det denne skribents anbefaling at læse Esben Bjerres anmeldelse af Audi’s e-Tron, som han i denne sommerferie kørte på ferie til Italien med.

Styr på de lavpraktiske ting

Den store udvikling mod mere klimavenlige biler har også betydet, at ingeniørarbejdet er blevet forbedret i de mere klimavenlige biler. Eksempelvis får du i dag ikke bare en bil, som udleder mindre CO2, men også maksimal komfort og en bil, der ikke støjer. En ulempe, som mange har holdt op mod disse fordele, er på områder som klimaet i kabinen, som ikke kan varmes lige så godt op som med en almindelig brændstofmotor, som jo bliver varmere. Det er der imidlertid også kommet styr på, så du i dag får en bil, der kan varmes lige så godt op som en almindelig bil.

Bilogmotor.dk – din oplagte nyhedsstrøm

Dette lille skriv er blot et udsnit af det overblik, du bør danne dig over udviklingen inden for miljøvenlige biler. Vil du læse meget mere, er den internetbaserede nyhedsside om alt til biler bilogmotor.dk et oplagt valg til dig, der går op i din bil eller bilnyheder generelt. God fornøjelse med din nye viden!

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26