Skip to main content

Cadesign form: Når det visuelle udtryk bliver et kraftigt kommunikationsværktøj

Nyhed   •   Sep 29, 2019 09:45 UTC

SPONSORERET INDHOLD

Visuel kommunikation har aldrig været et mere hot emne end nu – særligt inden for kommunikations- og marketingbranchen. Det skyldes blandt andet det samfund, vi lever i. Der er mange organisationer, som vil helt utroligt meget, og det resulterer desværre i, at vi mennesker ikke husker særligt mange af de budskaber, som passerer os i løbet af en dag. Man taler derfor om, at nutidens forbrugere er eksponeret for information overload.

Oveni hatten fandt en Microsoft undersøgelse i 2015 ud af, at menneskets evne til at opretholde opmærksomhed er faldet fra 12 sekunder i år 2000 til 8 sekunder i 2015. Ergo har virksomhederne i dag endnu kortere tid til at få deres budskab ud og fange forbrugeren. En løsning, som mange tyer til, er visuel kommunikation, da det er en af de former for kommunikation, som fanger menneskets opmærksomhed mest. Derfor ses der en stigende tendens til, at virksomheder i dag fokuserer mere på visuel marketing end tidligere.

Hvad er visuel kommunikation?

Visuel kommunikation er kort fortalt al formidling, som du kan se eller på anden måde fysisk interagere med. Altså ikke det skrevne ord. Med det in mente kan man argumentere for, at vi alle er skabere af visuel kommunikation i dag, blandt andet fordi vi lever i en tid, hvor sociale medier som Snapchat og Instagram i den grad har oplevet en stigende popularitet. Medier, hvor visuel kommunikation i form af billeder og videoer er platformens bærende element. Selvom det naturligvis er i forskellig grad og af forskellig kvalitet, er vi altså alle sammen blevet medfortællere og skabere af den visuelle kommunikation.

Visuel kommunikation i organisationer

Det er vigtigt, at virksomheder tager stilling til og overvejer at benytte sig af visuel kommunikation af flere årsager. Nogle af de vigtigste grunde er at:

 • Visuel kommunikation opfattes hurtigere i hjernen og er lettere at forstå end information i form af eksempelvis tekst.
 • 90% af den information, som når hjernen, er visuel (kilde: Accobat).
 • Mennesket er blevet langt dårligere til at holde fokus end tidligere, hvorfor et budskab skal fange forbrugeren hurtigst muligt.
 • Det er bevist igen og igen, at online artikler og/eller opslag på sociale medier, som indeholder visuelle effekter, får langt flere klik end dem, som ikke gør.

Få hjælp til den visuelle kommunikation og branding i din virksomhed

Når langt de fleste forbrugere pludselig er blevet medskabere af den visuelle kommunikation, kan det som virksomhed være svært at være dem, der bryder igennem og fanger forbrugernes opmærksomhed. Der findes heldigvis en lang række organisationer og bureauer, som står i kø for at hjælpe med dette.

Hvor mange af disse virksomheder har valgt at specialisere sig i for eksempel storytelling eller medieplanlægning, skiller en virksomhed som Cadesign form sig ud, fordi de kan hjælpe med flere aspekter.

Cadesign form – en helt ny type bureau, der guider og udfordrer gennem hele processen

Hos Cadesign form tror de på, at det visuelle udtryk er det mest kraftfulde kommunikationsværktøj, der findes. Det skyldes blandt andet de enorme muligheder, der er for virksomheder og kunder i forhold til at interagere med hinanden, når man tænker lidt ud af boksen.

Cadesign form hjælper deres kunder hele vejen fra idé til eksekvering. De udvikler brands og sælger kunders produkter, samtidig med at de lover at motivere og uddanne virksomhedens medarbejdere. Som professionel partner guider, skubber og udfordrer de kunderne hele vejen fra den indledende idé til eksekvering. Hos Cadesign form arbejder de med mange former for visuel kommunikation, herunder:

 • 3D-billeder
 • Animation og filmproduktion
 • Produktkonfigurering
 • Virtual Reality – VR
 • Augmented Reality – AR
 • Digitale showrooms og salgsværktøjer
 • Websites og kampagnesites
 • Marketing og strategi

Cadesign form hjælper således deres kunder med alt fra strategi til udvikling af den visuelle kommunikation og markedsføringen af denne. 

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.