Nyhed -

Den perfekte blog til den nybagte mor

At blive forælder er for de fleste noget af det største, der sker i ens liv. Og som nybagt mor er der ikke noget bedre end at finde det fineste tøj til sit barn eller skabe den helt perfekte prinse- eller prinsessefødselsdag i de tidlige børneår af barnets liv. Vi er i en tid, hvor DIY-projekter fylder rigtig meget, særligt for den generation, der får børn nu. Men hvor skal man lede, hvis man gerne vil kombinere sine interesser for gør-det-selv-projekter og børnemode? Du får et rigtig godt bud her!

En blog, der favner bredt

Det skal handle om en blog, som netop har alt, hvad du leder efter i projekter, børnetøj og udstyr. Altså er den alt, hvad du som mor kunne ønske dig, og en blog, du virkelig kan nyde at læse. Der, hvor den adskiller sig fra andre blogs af samme type, er, idet den rammer bredt. Det vil sige, at du ikke behøver at finde en blog, der passer til din nyfødte, og en helt ny til dit barn på tre. Hos minilove.dk kan du læse artikler, der omhandler mange forskellige og mange generelle, emner. Og bliver du træt af, at alt skal handle om dit barn, er der sågar også artikler, der omhandler emner som bryllup, så du kan blive klogere på både dig selv og dit barn.

Insta-værdige guides

Ja, ja. Selvom ingen helt tør sige det, er det alligevel lidt det, de fleste tænker. Du vil gerne holde en børnefødselsdag, der gør selv din mest insta-afhængige veninde misundelig. Hos minilove.dk finder du en lang række artikler og guides, som alle hjælper dig til eksempelvis at holde den perfekte børnefødselsdag, som både du og dit barn kommer til at nyde i fulde drag. Her finder du altså alt fra tips til bordpynt og prinsesse-udklædning til helt overordnede guides til den bedste fødselsdag for dit barn. Hvad mere kan du bede om?

Børneprojekter til den store guldmedalje

Det skal selvfølgelig ikke kun handle om fødselsdage, men også generelt om ting, du kan lave med dit barn eller for dit barn. Du finder således også gode artikler om ferier med børn – lige fra campingferie til ting, du kan lave i ferien – eller bare guides til små hverdagsprojekter. Så er du og dit barn klar til at gå i gang med de fineste projekter, som uden tvivl vil knytte jer endnu tættere sammen, end I er i forvejen.

Design i topklasse

Til sidst kommer vi ikke uden om bloggens brugervenlige design, som i høj grad omfavner læseren, tager dig med på en nem og overskuelig tur igennem de forskellige artikler, guides og kategorier, og så er den bare flot at se på. På hjemmesiden kan du desuden nemt vælge imellem kategorierne babyudstyr, børn, fest, romantik, test, tips eller træning med blot et enkelt klik. Vi taler altså om en blog, der med sit store omfang og brede publikum tilbyder dig alt, hvad du kunne have brug for i din daglige internetlæsning. Og med forfatterens egne ord, så handler det om mode – og mere mode. 

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26