Skip to main content

NBAS AGM and Norwegian Tax Laws 15 March 2018

News   •   Feb 22, 2018 17:47 +08

We are pleased to invite you to the NBAS Annual General Meeting (AGM) 2018, followed by a Lunch Talk by Erland Nørstebø, Head of Global Mobility at PwC.

This seminar will be conducted in Norwegian.

NBAS inviterer til AGM og presentasjon om norske skatteregler ved bosettelse/arbeidsopphold i utlandet torsdag 15. mars, etterfulgt av lunsj fra Sjømannskirkens fantastiske kjøkken.

Erland Nørstebø er senior skatterådgiver og partner i PwC. Han har arbeidet med internasjonal personbeskatning i mer enn 16 år, og vil igjen besøke oss for å snakke om hva man må vite om skatt i forbindelse med at man bor / arbeider utenfor Norge. Selvangivelsen for 2017 skal leveres ved utgangen av april, og Erland vil ta for seg temaer og problemstillinger som er aktuelle i forbindelse med selvangivelsen.

Dersom du ønsker personlig skatterådgivning tilbyr vi muligheten til å avtale et kort og uforpliktende møte med Erland før og etter hans presentasjon. Første mulige møte med Erland er klokken 10:30, og siste møte klokken 14:40. Vi har satt av 20 minutter til hvert møte.

I år har du også mulighet til å avtale et møte med Erland på Sjømannskirken dagen etter hans presentasjon, altså fredag 16.mars. Første møte starter klokken 10:00 og siste møte starter klokken 12:30, og vi har satt av 30 minutter til hvert møte.

Send en epost til admin@nbas.org.sg dersom du er interessert i å møte Erland til en skatteprat. Her gjelder “Førstemann-til-mølla”-prinsippet.

Dato: Torsdag 15. mars.

Sted: Sjømannskirken, 300 Pasir Panjang Road

Pris: Gratis presentasjon. Pris for torsdagslunsj: SGD 30 (inntekt går til Sjømannskirken)

Program:

11:00 Registrering

11:15 AGM

11:35 Presentasjon av Erland Nørstebø

12:20 Lunch

Vennlisgt registrer din påmelding her.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/sg/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.