Skip to main content

40 år med Singapore Airlines i Danmark: Nyt fly, introduktion af to nye klasser og fordobling af afgange fra Norden

Press Release   •   Aug 10, 2017 09:00 GMT

Nu giver verdens mest prisbelønnede flyselskab, Singapore Airlines, flyrejsen to helt nye klasser med lanceringen af sin berømte First Class direkte fra København til Singapore samt introduktion af Premium Economy Class. Med fire klasser og kun 264 sæder ombord markerer Singapore Airlines Boeing 777-300ER, der letter fra Kastrup Lufthavn 10. august, starten på en ny og udfordrende epoke for selskabet. For 40 år siden etablerede Singapore Airlines sit nordiske hovedkontor i København. Det bliver fejret med manér:

- Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at fejre vores nordiske 40-års-jubilæum på, end ved at give vores kunder et nyt fly og hele to nye klasser, at vælge imellem. Vi er stolte af at tilbyde First Class på vores populære direkte rute fra København til Singapore. Samtidig introducerer vi den internationalt meget populære Premium Economy Class, så vores kunder får fire klasser at vælge imellem. Det nye fly viser, at vi satser på hele Norden, udtaler Erwin Widjaja, General Manager Nordics hos Singapore Airlines.

First Class af højeste kaliber
Syv retter gourmetmiddag serveret på Wedgewood-porcelæn tilsat champagne fra Dom Perignon eller Krug. Det er ikke hverdagskost i flyverdenen. Og passagererne på Singapore Airlines' First Class får en rejse helt ud over det sædvanlige med blandt andet drikkevarer fra absolut øverste hylde. Singapore Airlines er nemlig det eneste selskab i verden, der tilbyder både Dom Perignon og Krug Champagne på First Class. Og så får passagerer her selvfølgelig også både en pyjamas, tøfler og et skønheds-kit fra italienske Salvatore Ferragamo, før de kan lægge sig i en næsten 90 centimeter bred seng. Den bredeste seng, som noget flyselskabet tilbyder på First Class.

To nye klasser introduceres
Sæderne på First Class er bredere end normalt. Faktisk er de branchens bredeste og det gælder også Business Class-sædet med sine 71 centimeter. I det hele taget er der både mere plads og komfort ombord på Singapore Airlines nye B777-300ER end på tilsvarende fly hos andre selskaber. Og det skyldes blandt andet introduktionen af en helt ny klasse, Premium Economy Class.

- I alle klasser ombord på vores nye fly opleves ekstra komfort. Og vi kan se på de første bookinger, at vores kunder er særdeles interessede i den nye Premium Economy Class, der sammenlignet med Economy Class giver ekstra sædebredde, komfort, større skærme og mulighed for den attraktive Book-the-cook-ordning på turen hjem fra Singapore, fortæller Erwin Widjaja og fortsætter: Vi kan allerede nu se, at de første bookinger til First Class kommer. Det er især gæster til eksklusive krydstogter i Sydøstasien, der viser interesse.

Flyet har kun 264 sæder – eller 25 procent færre sæder end hos andre flyselskaber med tilsvarende flytyper. Indtil nu er Premium Economy blevet godt modtaget via selskabets gateways i Europa og er primært efterspurgt blandt passagerer, der ønsker opgraderet komfort, men til en lavere pris end Business Class. Prisen for at opgradere sig selv på en rundtur til Australien er ca. 5.000 kr.

Fordoblet kapacitet i Norden
Erwin Witjaja tiltrådte i 2016 og kunne i november lancere en ny direkte rute mellem mellem Stockholm og Singapore. I maj måned startede flyvningerne, og dermed fordoblede Singapore Airlines antallet af afgange fra det nordiske marked til ti ugentlige afgange.

- De nordiske økonomier trives og vækster, og det mærker vi. Den kvalitetsbevidste forbruger vælger i stigende grad at skræddersy sin rejse, og vi fornemmer tydeligt, at service, frekvens og den stabilitet vi står for er attraktiv, både for den individuelle rejsende, virksomheder og rejsebureauer, slutter Erwin Widjaja.

FAKTA:
Sæderne på første klasse er designet af anerkendte BMW DreamWorks med et stilfuldt og stramt design.

Den nye version af Boeing 777-300ER der nu afgår fra København til Singapore får fire pladser på First Class, 48 sæder på Business Class, 28 sæder på Premium Economy og 184 sæder på Economy.

På tværs af alle kabineklasser opdateres underholdningssystemet KrisWorld til den nyeste version, så rejsende kan fordybe sig i en overflod af film, tv-programmer, musik og spil på de nye touchskærme fra 11,1" i Economy Class og helt op til 24" på First Class.

Første flyvning med den nye maskine afgår den 10. august 2017 fra København.

Singapore Airlines har ti direkte ugentlige afgange fra Skandinavien til Singapore.

Se indretningen af den nye Boeing-model 777-300ER her: https://www.singaporeair.com/saar5/pdf/OurFleet/777-300ER-4class-4FCL.pdf

For yderligere information eller billedmateriale:

Allan Hoffery, Singapore Airlines; + 45 20 88 53 21
Anders Reinholdt Jonssen, Essencius; arj@essencius.dk; +45 29 34 23 29

Attached Files

Word document