Skip to main content

Champagne og 38 tommer benplass - Singapore Airlines nye Premium Economy.

Press Release   •   Aug 19, 2015 08:13 GMT

Verdenes mest premierte flyselskap Singapore Airlines ruller i disse dager ut sin nye Premium Economy klasse. Champagne, solid benplass, et underholdningssystem i verdensklasse og en meny med flere retter hvor man forhåndbestiller ”sin meny” er noen av elementene i Singapore Airlines nye Premium Economy. Totalt har selskapet investert 650 millioner i konseptet.

– Vi har gledet oss til å rulle ut Premium Economy, forteller Henrik Hanevold, salgssjef for Singapore Airlines.

– Det er en tydelig etterspørsel i markedet etter økt komfort, samtidig som en del kunder opplever business som litt for dyrt. Med nye Premium Economy har vi et godt alternativ – ikke bare for privatpersoner som ønsker en oppgradering, men også for bedriftskunder som ønsker det lille ekstra, sier Hanevold.

Singapore Airlines starter utrullingen av Premium Economy i Europa fra Heathrow den 28. august. Med et påslag fra 5 000 kroner på en økonomibillett flyr man for eksempel Premium Class t/r Australia.

Proritert innsjekking, champagne og 38 tommer benplass

Premium klassen har 38 tommers benplass og et av verdens mest avanserte in-flight systemer. Til sammenligning har økonomiklassen 32 tommer. Foruten bredere seter, god benplass og et underholdningssystem i verdensklasse kan man velge mellom hele ni ulike retter gjennom ”Book the cook”, og champagne er selvfølgelig en del av drikke-utvalget. I tillegg får man ta med seg 35 kilo bagasje, og får både prioritert innsjekking og prioritert ombordstigning når man flyr Premium Economy. Totalt har selskapet investert 650 millioner i konseptet.

Lyttet til kundene

Singapore Airlines har lyttet til kundenes ønsker i utviklingen av den nye Premium Economy-klassen. – Mange av forslagene fra våre kunder er tatt med - både når det gjelder setedesign, service, mat og drikke. Singapore Airlines er i dag verdens mest prisbelønte selskap, og med nye Premium Economy så håper vi å forsterke denne posisjonene ytterligere, forteller Hanevold.

Premium Economy fra 4 000 kroner

Premium Economy koster fra 4 000 kroner mer enn økonomiklassen for en reise t/r Singapore, og fra 5 000 kroner mer for en reise t/r Australia. Det første flyet med Premium Economy-klassen om bord gikk den 9. august fra Singapore til Sydney, og under er en oversikt over hvilke flyvninger som står for tur:

Hong Kong og London Heathrow fra den 28. august (Airbus A380) - Hong Kong fra den 31. august (Boeing 777-300ER) - London Heathrow fra 2. september (Boeing 777-300ER) - Beijing og Shanghai fra 18. september (Airbus A380) - Frankfurt fra 24. september (Boeing 777-300ER)


Oslo, 20. september 2015

For bilder og/eller mer informasjon:

Salgssjef Singapore Airlines Norge

Henrik Hanevold, mob: 922 10974

Pressekontakt Singapore Airlines Norge

Lena Petersson, mob: +47 922 81518, e-post lena@flerveis.no

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. I dag er Singapore Airlines verdens mest prisvinnende selskap med en moderne flåte på 104 passasjerfly og ytterligere 110 i bestilling. Singapore Airlines’ nettverk, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter 104 destinasjoner i 37 land. Selskapet har 47 forbindelser ukentlig fra Norge til Singapore.