Press release -

SINGAPORE AIRLINE ERBJUDER TRÅDLÖSA HÖRLURAR GENOM PARTNERSKAP MED BANG & OLUFSEN

Singapore Airlines kommer inom kort att erbjuda trådlösa hörlurar för användning med underhållningssystemet ombord på utvalda flygningar genom ett nytt partnerskap med Bang & Olufsen.

Singapore Airlines och Bang & Olufsen tillkännagav idag sitt partnerskap för att förbättra kundernas erfarenhet av flygbolaget. Med start i oktober kommer bolaget kunna erbjuda hörlurar från Bang & Olufsen och till en början Beoplay H9i, på alla Singapore Airlines nyaste Airbus A380 Suites cabin innan den trådlösa versionen kommer erbjudas på utvalda rutter på A380 Suites cabin. De trådlösa hörlurarna kommer också successiv ut till alla A380 Suites- och First Class cabins i november.

"Singapore Airlines är stolta att inleda detta partnerskap med Bang & Olufsen, ett etablerat och högt respekterat varumärke. Vi letar alltid efter innovativa sätt att förbättra kundupplevelsen. Med Bang & Olufsens hörlurar med högkvalitativt precisionsljud och ergonomisk komfort, är vi övertygade om att våra kunder kommer att dra stor nytta av detta samarbete, säger Singapore Airlines, Singapore Airlines Acting Senior Vice President Customer Experience, Mr Yeoh Phee Teik.

Med Bang & Olufsen Signature Sound, med avancerad Active Noise Cancellation-teknik kommer Beoplay H9i-hörlurarna att förbättra kundernas upplevelse under flygningen, samtidigt som hörlurarna som är i ”over ear”- modell ger högsta komfort. Med upp till 18 timmars speltid gör Beoplay H9i det möjligt för kunderna att njuta av favoritmusik, podcasts, tv-program eller filmer även under de längsta flygningarna.

"På Bang & Olufsen ser vi fram emot att erbjuda Singapore Airlines passagerare en helgjuten ljudupplevelse. Vi är hedrade att samarbeta med ett ikoniskt, världsberömt flygbolag som är känt för sitt fokus på innovation och teknik, såväl som det obevekliga engagemanget för att leverera en personlig upplevelse till sina kunder. Därför är vi glada över användningen av våra premium-hörlurar i en miljö där kompromisslös kvalitet och lätthet är av största vikt, säger Ron Holtdijk, Director Global Enterprise Division at Bang & Olufsen.

Som en del av samarbetet kommer även utvalda Bang & Olufsen produkter att vara tillgängliga för köp på KrisShop.com.

Topics

  • Air service

Categories

  • bang & olufsen i partnerskab med singapore airlines
  • a380 suites
  • sydostasien
  • singapore airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines är hängiven ständiga förbättringar av tre grundläggande delar i sitt varumärkeslöfte: enastående service, produktledarskap och ett välutbyggt linjenät. SIA koncernens flygplansflotta och linjenät utvidgas också som stöd för utveckling av kocernens portföljstrategi. Där ingår såväl full service som lågprisbolag. Flygbolagen erbjuder både kort-, mellan- och långdistansflygningar. Det ger SIA koncernen både flexibiliteten och snabbheten att använda rätt flotta på rätt marknad.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen är ett globalt lyxvarumärke som grundades 1925 i Struer, Danmark, av Peter Bang och Svend Olufsen vars hängivenhet och vision är grunden för företaget.

Det rika arvet som byggdes kring den obevekliga beslutsamheten att skapa produkter som driver gränserna för ljudteknologi fortsätter att placera företaget i spetsen för ljudinnovation. Idag präglas varje Bang & Olufsen-produkt fortfarande av den unika kombinationen av vackert ljud, tidlös design och oöverträffat hantverk.

Bolagets innovativa och progressiva ljudprodukter säljs över hela världen i Bang & Olufsen butiker, online och i multibrandbutiker. Företaget sysselsätter över 1000 personer och är verksamt på mer än 70 marknader. Bang & Olufsens aktier är noterade på NASDAQ Copenhagen A / S.

Related content