Press release -

Singapore Airlines’ guide til VM i Rusland 2018

København, 29. maj 2018: Vil du sparke sommerferien i gang med en tur til Rusland for at opleve VM i fodbold? Singapore Airlines har samlet en guide til dit russiske fodboldeventyr, så du kan være sikker på, at rejsen bliver nem og komfortabel, og at du har de relevante oplysninger om visa samt FAN ID, når du skal booke dit hotel. Og så giver vi dig et par tips til mad og kultur i det store land.

Planlægning af, hvordan man kommer til Rusland, hvordan man kommer rundt, og hvordan man bestiller hoteller i Rusland, kan virke som en vanskelig opgave. Singapore Airlines har derfor sat sig for at hjælpe dig med at gørehele din rejseoplevelse så let og behagelig som overhovedet mulig fra start til slut. Vi har samlet en liste over, hvor kampene for Danmark spilles, og giver dig nogle tips til, hvordan du kan drage fordel af de frynsegoder, som FIFA tilbyder, når du bestiller togbilletter og hoteller.

Her spilles kampene

Danmarks indledende kampe spilles i Saransk, Samara og Moskva.

Play-offs Kvartfinaler Semifinaler Play-off for tredjepladsen Finale
Danmark Sverige
Saransk Nizhny Novgorod Nizhny Novgorod
St. Petersburg


St. Petersburg


Moskva
Samara Sochi Kazan

Moskva

Yekaterinburg
Samara
Moskva
Sochi

Rejs med stil med Singapore Airlines

Når du skal til Moskva, kan du med fordel rejse via Stockholm med Singapore Airlines. Med partnerselskabet SAS til og fra Stockholm afgår Singapore Airlines nye Airbus A350, som er et af de mest teknologisk avancerede og miljøvenlige fly. A350 er et af verdens mest moderne fly med indbyggede lette materialer og avancerede motorer, som bruger mindre brændstof.

Du kan rejse på Economy Class, Premium Economy Class med ekstra valgmuligheder og eksklusive faciliteter eller Business Class for den mest komfortable og eksklusive tur.

Den nemmeste måde at komme til kampene

Den bedste måde at komme rundt og se kampene i de forskellige russiske byer er med tog og/eller fly. Under VM fra 14. juni til 15. juli 2018 har fans, der har matchbilletter eller et dokument, der giver dem ret til at modtage en matchbillet samt et FAN ID, mulighed for gratis togtransport på de særlige ekstratog, der indsættes mellem byerne, hvor kampene finder sted. Mere end 500 ekstratog sættes ind under VM, og de vil være udstyret med både klimaanlæg og servicevogne. For at være berettiget til gratis transfer på de ekstra tog, der kører mellem spillestederne, skal du:

1. Købe en billet til en kamp, der finder sted i en af de 2018 VM-værtsbyer.

2. Registrere dig og modtage et FAN ID via hjemmesiden www.fan-id.ru.

3. Registrere dig på hjemmesiden tickets.transport2018.com og bestille togtransport til den eller de relevante VM-værtsbyer.

”Processen med at finde hoteller i Rusland kan være svær. Og som tiden går, er der en risiko for, at priserne stiger som følge af mængden af folk, der vil opleve VM. FIFA har gjort bestillingsprocessen lidt lettere med hjemmesiden hotels.fifa.com, hvor hoteller godkendt af FIFA er opført, ” fortæller Allan Hoffery fra Singapore Airlines.

Mad og drikke

Rusland tilbyder mad fra alle verdenshjørner, og det traditionelle russiske køkken byder på et stort udvalg af korn, kartofler, kål og rodfrugter. En ret, som ofte er at finde på menukortet, er pirogger. Og de fås i et utal af varianter - både vegetariske og med forskellige slags kød.

"Mine personlige favoritter i det russiske køkken er to klassikere: rødbedesuppe - borscht, hvis oprindelse faktisk er Ukraine - og blinis, der er boghvedepandekager, som jeg elsker at spise med kaviar, løg og creme fraiche," siger Allan Hoffery, Sales & Communication Manager Nordics, Singapore Airlines.

Til at skylle maden ned er der naturligvis øl og ikke mindst vodka. En anden og mindre kendt drik er kvass. Kvass er en fermenteret drik, der laves af brød, der fermenterer naturligt med lidt surdej i sødet vand og giver en ølagtig smag med et ganske minimalt indhold af alkohol.

"Selvom Rusland ikke er kendt som et stort vinland, er der ganske mange vinmarker. Jeg vil anbefale at vælge vine fra Georgien, hvor traditionen for vinfremstilling er størst og faktisk har mere end 5000 år på bagen," slutter Allan Hoffery.

Information om visum og FAN ID

Ifølge VM i fodbold 2018 Turisme Rusland ™ Portal - welcome2018.com kan fodboldfans: komme ind i Rusland med et personligt tilskuerkort, også kendt som et FAN ID. Udover FAN ID vil det være nødvendigt at fremlægge et dokument, som Rusland anerkender som værende gyldig, der kan bekræfte din identitet samt en indgangsbillet til en kamp eller et dokument, der giver ret til at modtage en sådan billet.

FAN ID er et identifikationsdokument, der kræves af de russiske myndigheder, og alle billetindehavere skal kunne fremvise et FAN ID sammen med en gyldig matchbillet for at komme ind på stadionerne, der er vært for kampe i 2018 FIFA World Cup ™. Fans kan ansøge om et FAN ID efter at have fået en billet eller modtaget en bekræftelse på billetkøb. Der opfordres til at ansøge om et FAN ID så hurtigt som muligt efter modtagelse af e-mail med købsbekræftelse af billet eller senest ved modtagelse af selve billetten. FAN ID kan bruges som bevis på en gyldig billet samt rettighederne til gratis tog til de lokale byer i Rusland, hvor kampene spilles.

*Oplysningerne leveres af de russiske myndigheder og kan ændres. Kontakt venligst myndighederne for at få de seneste oplysninger. Singapore Airlines er ikke ansvarlig for oplysningerne fra tredjepart.

For spørgsmål, interviews og billeder, kontakt venligst:

Allan Hoffery, Singapore Airlines; + 45 20 88 53 21

Christina S. Lambach, Essencius; csl@essencius.dk; +45 40 55 53 06

Topics

  • Air service

Categories

  • singapore airlines