Press release -

Skjulte skatte: Her er Australiens hemmelige ferieparadis

Krystalklart vand der skyller op på perlehvide sandstrande og kulinariske oplevelser i topklasse. Vilde landskaber der indrammer regnskove og vandfald, og adventure-oplevelser for enhver vovehals. Australiens Gold Coast har det hele og mere til. Vi afslører, hvorfor australierne selv rejser til Gold Coast, så du kan opdage en af Australiens bedst bevarede feriehemmeligheder. Og det er netop blevet markant lettere. Singapore Airlines har gennem datterselskabet Scoot åbnet en helt ny rute til netop Gold Coast.

Findes der noget bedre end at opdage og opleve autentiske steder, når man rejser på eksotiske eventyr? Nej, vel?

I årtier har australierne nemlig haft en hemmelighed. Den hedder Gold Coast, og er et af de mest eventyrlige steder for både store og små, unge og gamle.

Man nærmest dåner ved synet af nogle af verdens bedste sandstrande, regnskove, bjerge og vandfald. På en gang både smuk og vild natur. Og i byerne er der både parker, clubbing, yachter, luksushoteller og casinoer.

Gold Coast har alt fra vild natur til lækker luksus. Du kommer aldrig til at kede dig i dette ferieparadis – om du er adrenalinjunkie på jagt efter dit næste rush, eller om du har brug for at koble af til lyden af bølger i strandkanten. Dertil kommer, at det nu er blevet nemmere at komme til Gold Coast, da Singapore Airlines gennem datterselskabet Scoot har åbnet en ny rute til det australske ferieparadis.

Vovehalse og adrenalin
Gold Coast byder på nogle af Australiens bedste surf spots, og man forstår hvorfor. Kridhvide sandstrande og krystalklart vand gør det svært ikke at få lyst til at gribe sit surfbræt og kaste sig ud i Stillehavets brusende bølger.

Er du endnu ikke hoppet med på den australske surf-trend, kan du tage på en tre dage lang vandretur gennem den subtropiske Gondwana-regnskov. En udfordrende tur, der blandt andet byder på rislende vandfald og en eroderet vulkan.

Der er også naturskønne oplevelser for de sande vovehalse. Brug for eksempel dagen på faldskærmsudspring i 4.000 meters højde, og oplev Gold Coast fra en helt anden side – udsigten og suset i maven gør dette til et uforglemmeligt ferieminde.

For hele familien
Gold Coast byder også på en række spændende oplevelser, der er lidt mindre action præget.

Er I på familieferie, kan I for eksempel bruge dagen i Warner Bros films store forlystelsespark og vandland, eller udforske det store undervandsakvarium ’SEA LIFE’.

Er I mere til bare at dase ved en af de mange hyggelige strandbarer, har de kridhvide sandstrande heldigvis ofte også masser af underholdning til de yngste.

Sublime smagsoplevelserGold Coast er Australiens hurtigst voksende kulinariske scene, og sublime smagsoplevelser er næsten ikke til at undgå her. Så tager du på ferie ved Gold Coast, bør du gøre dig selv den tjeneste at forkæle dine smagsløg med gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige.

De gode steder er ikke gemt godt væk. Området emmer af restauranter i topklasse samt udsøgte madmarkeder og gadecaféer, som får mundvandet til at løbe. Med så mange valgmuligheder kan det være svært at beslutte, hvilket af de mange fantastiske spisesteder, der skal sætte rammen for det næste måltid.

Har du lyst til at gå opdagelse, er det velkendte Miami Marketta et besøg værd. Her får du live musik og smagfulde oplevelser fra alle verdenshjørner til tilforladelige priser.

Om du er til badeferie, adrenalinsus, naturoplevelser eller fornemme restauranter – Gold Coast har det hele og mere til.

Fakta: Sådan kommer du til Gold Coast:

Fra Danmark kan du flyve med Singapore Airlines fra København og komme af sted på Economy Class fra 8.199 DKK

Fra Sverige kan du flyve med Singapore Airlines fra Stockholm og komme af sted på Economy Class fra 7.799 SEK

For yderligere information eller billedmateriale:

Allan Hoffery, Singapore Airlines; + 45 20 88 53 21

Anders Reinholdt Jonssen, Essencius; arj@essencius.dk; +45 29 34 23 29

Topics

  • Air service

Categories

  • langdistanceflyvning
  • ny rute
  • australien
  • gold coast
  • singapore airlines