Skip to main content

Sneakersnstuff och ASICS jobbar ihop!

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2012 13:09 GMT

Då var det dags igen! Sneakersnstuff har slagit ihop sig med ASICS för att jobba på ett nytt spännande samarbete. Denna gång valde Sneakersnstuff att jobba med deras favoritmodell från ASICS som heter GT-II. Samma modell som de 2011 gjorde en runstens-version av som sålde slut under det första dygnet den släpptes.

Inspirationen denna gång kommer från den klassiska svenska filmen ”Det sjunde inseglet”, en film regisserad av legenden Ingmar Bergman. Historien utspelar sig under pesten i Sverige under 1300-talet där du får följa med på en riddares resa genom ett pesthärjat Sverige och hans schakparti med Döden om hans liv.

Den här versionen av ASICS GT-II är gjord i svart nubuck med svarta och vita detaljer. På hälen och innersulan hittar du schackpjäserna från filmen och självklart är även fodret schackrutigt.

Sneakersnstuff x ASICS GT-II släpps i Sneakersnstuffs butiker i Stockholm och Malmö den 20e oktober och självklart även online på Sneakersnstuff.com.

Sedan Sneakersnstuff öppnade sin första fysiska butik och sin webbshop 1999 så har de blivit kända som en av världens ledande sneakerbutiker. Under året har de bland annat samarbetat med adidas, Converse, Reebok, Puma och New Balance för att nämna några. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy