Skip to main content

SteelSeries tuo palkitun ääniominaisuutensa Arctis 1 -kuulokesarjaan

Press release   •   Jun 11, 2019 08:55 CEST

LEHDISTÖTIEDOTE – 11. kesäkuuta, 2019 – SteelSeries, globaali pelilisälaitteiden johtaja ja historian kaikkein palkituimman kuulokemalliston valmistaja, julkaisee tänään Arctis 1 -pelikuulokkeet. Kuulokkeessa ovat ominaisuuksina samat tehokkaat Arctis-ajurit ja kapea muotoilu kuin Arctis 3, 5, 7 ja 9X -malleissa, mutta kustannettavammalla €59,99 hinnoittelulla.

Arctis 1 on kaikkiin pelialustoihin sopiva kuulokesarja, joka laajenee tyylikkääksi kuulokepariksi, sopien käytettäväksi liikkeellä ollessa. Irrotettavan mikrofonin ja kapean matalan profiilin mallin kanssa, pelaajat voivat nauttia Arctisin palkitusta suorituskyvystä paikasta riippumatta.

Arctis 1 universaali 3,5mm liitäntä on tehty kaikilla toiminnallisilla alustoilla pelaamista varten, mukaan lukien PC, PS4, Xbox One ja Nintendo Switch. Siinä ovat ominaisuuksina palkitun Arctis-linjan samat kaiutinajurit ja luonteenomainen ääninäkymä, jotta pelaajien ei tarvitse tinkiä äänenlaadusta, edes alhaisemmalla hintatasolla. Arctis 1 käyttää myös samaa ClearCast-mikrofonia luonnollisen äänen selkeyttä ja kohinanvaimennusta varten, mutta sen sijaan, että se olisi sisään vedettävä, kuten malleissa Arctis 3, 5, 7, ja 9X, mikrofoni on irrotettava, jotta se voidaan helposti siirtää kuulokkeiden ja kuulokesarjan välillä. Arctis 1 on korvannut klassisen hiihtolasien kiinnitysnauhan matalamman profiilin ratkaisulla, joka on optimoitu käytettäväksi liikkeellä ollessa, samalla kuitenkin tuoden näkyvästi esiin Airweave-kankaiset korvapehmusteet, sekä teräsvahvistetun otsanauhan täydellistä sovitusta ja käytössä kestävyyttä varten.

“Arctis oli ensimmäinen kuulokesarja, joka tarjosi luokkansa parasta äänisuoritusta kauniisti suunnitellussa pakkauksessa, joita käyttäjät voivat käyttää pelatessaan tai kulkiessaan,” toteaa SteelSeriesin toimitusjohtaja, Ehtisham Rabbani. “Olemme ylpeitä tuodessamme täyden Arctis-kokemuksen vieläkin suuremmalle peliyleisölle uskomattomalla kustannustasolla.”

Arctis 1 on nyt saatavana hintaan €59,99 osoitteessa SteelSeries.com.

Lisätietoja Arctis 1 ja täyden SteelSeries Arctis -kuulokesarjan osalta, vieraile sivustolla www.SteelSeries.com saadaksesi lisätietoja.

Korkean resoluution kuvia varten, napsauta tästä

SteelSeries is a leader in gaming peripherals focused on quality, innovation and functionality, and the fastest growing major PC gaming headset brand in the US. Founded in 2001, SteelSeries aims at improving performance through first-to-market innovations and technologies that helps gamers play harder, train longer, and rise to the challenge. SteelSeries supports the growth of competitive gaming tournaments and eSports with the goal of connecting gamers to each other and fostering a sense of community and purpose. SteelSeries’ team of professional and gaming enthusiasts help design and craft every single accessory and are the driving force behind the company.

To learn more about SteelSeries’ products and esports partnerships, visit steelseries.com or follow us on social media for the latest updates at facebook.com/steelseries and be a part of the conversation on Twitter @SteelSeries