Skip to main content

​Fish ’N’ Tips vil tilbyde det bredeste udvalg og de bedste priser

News   •   Mar 20, 2020 16:19 CET

Platformen ’Fish ’N’ Tips’, hvor man kan købe alverdens fiskegrej, er så småt ved at få luft under vingerne. Folkene bag siden er både ambitiøse og altruistiske omkring sidens mål: De ønsker at blive den platform, der viser det bredeste produktsortiment til de bedste priser.

For omkring fire måneder siden gik fishntips.dk i luften. Efterfølgende er siden blevet finpudset, og i skrivende stund er den ikke så langt fra nå det mål, som ejerne af siden fra dag har haft.

Målet har været at skabe en webshop, der tilbyder det bredeste udvalg fiskegrej og så til de bedste priser.

”På nuværende tidspunkt er vi uden tvivl en af de danske fiskerishops med det bredeste udvalg. Vores smarte setup – som jeg vil vende tilbage til – muliggør tilmed, at vi altid har mulighed for at være en af de klart billigste forhandlere. At vi har kunnet nå så langt, som vi er, på blot fire måneder, er vi både stolte over og glade for,” udtaler medindehaver af Fish ’N’ Tips Casper Ellam Schou.

Det tekniske setup

’Fish ’N’ Tips’ er ikke en traditionel webshop. Der er nemlig tale om en affiliate-webshop. Det tekniske setup er lidt indviklet, men Casper Ellam Schou forsøger her at forklare, hvilke muligheder det giver folkene bag siden.

”Faktisk har vi ikke selv nogen produkter på lager overhovedet. Alle de produkter, som vi fremviser og sælger, befinder sig i stedet hos vores samarbejdspartnere, som er en række af landets førende fiskegrejs-shops. Vores setup muliggør, at vi kan vise alle produkter fra vores samarbejdspartnere side om side. Dermed siger det sig selv, at vi har et enormt udvalg. Opsætningen har ingen negative konsekvenser for kunderne, der blot kan handle, som plejer”

Det tekniske setup bidrager ikke blot til at sikre, at ’Fish ’N’ Tips’ har et enormt udvalg, men også rigtig gode priser. Det forklarer Casper Ellam Schou mere om her:

”Indbygget i vores system er et prissammenligningsværktøj, der sørger for – på produktsiden – at vise flere priser på et givent produkt, hvis dette er muligt. Det vil sige, at hvis flere af vores samarbejdspartnere forhandler det samme produkt, vil vi vise flere priser, så vores besøgende let kunne hoppe til den forhandler, der sælger produktet billigst.”

Fremtiden byder på mere ekspertviden

De første fire måneder er blevet brugt på at få shopdelen til at fungere. Dette er lykkedes nu, hvorfor folkene bag siden kan begynde at bruge energien på nye projekter, og de er ikke i tvivl om, hvor de kommer til at lægge deres kræfter.

”Siden hedder jo Fish ’N’ Tips, og i løbet af de næste måneder skal vi retfærdiggøre tips-delen i navnet. Det kommer til at ske ved, at vi kreerer en masse content med ekspertviden omkring lystfiskeri. Vores håb er at blive den platform, som både begyndere og eksperter inden for fiskeri søger mod, når de skal have ny viden,” afslutter Casper Ellam Schou.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.