Skip to content
​Raymarinen uusi visuaalinen ilme viestii sitoutumisesta toimittamaan innovatiivista ja laadukasta merielektroniikkaa
​Raymarinen uusi visuaalinen ilme viestii sitoutumisesta toimittamaan innovatiivista ja laadukasta merielektroniikkaa

Press release -

Raymarine: FLIR julkistaa Raymarine-brandin uuden ilmeen

Raymarinen uusi visuaalinen ilme viestii sitoutumisesta toimittamaan innovatiivista ja laadukasta merielektroniikkaa

WILSONVILLE, OR 17.2.2017 – FLIR on tänään julkistanut Raymarine-brandiuudistuksen, joka käsittää uuden logon, kuvakkeen ja iskulauseen käytettäväksi kaikissa markkinointitoiminnoissa ja koko tuotevalikoimassa. Uusi brandi-ilme ja Simply Superior -iskulause korostavat FLIRin sitoutumista toimittamaan maailmanluokan merielektroniikkaa Raymarine-tuotemerkkinsä kautta.

Uudessa Raymarine-identiteetissä säilyvät tutun Raymarine-logon tunnistettavat visuaaliset ominaisuudet. Nykyaikainen graafinen suunnittelu viestii energiasta ja liikevoimasta. Nämä ominaisuudet ovat tunnusomaisia brandille, jonka innovatiiviset tuotteet auttavat veneilijöitä nauttimaan enemmän vesillä viettämästään ajasta. Uuden logon uudistettu estetiikka sekä brandikieli kertovat yrityksen sitoutumisesta suorituskykyyn, tarkkuuteen, luotettavuuteen ja innovatiivisuuteen.

Uuden ilmeen myötä Raymarine on myös saanut uuden iskulauseen, Simply Superior. Tämä arkailematon toteamus heijastelee FLIRin kutsumusta toimittaa suorituskyvyltään ylivertaisia tuotteita sekä taata tehokas ja intuitiivinen käyttäjäkokemus Raymarine-tuotemerkin kautta. Näihin tuotteisiin sisältyvät niin palkitut tutka-, autopilotti-, lämpökamera- ja kaikuluotaintuotteet kuin mullistavalla LightHouse-käyttöjärjestelmällä varustetut huippunykyaikaiset monitoiminäyttöalustat.

”Uusi Raymarine-logo, muotokieli ja iskulause ilmentävät sitoutumistamme innovatiivisuuteen ja maailman johtavan merielektroniikan luomiseen”, kertoo Travis Merrill, FLIR Senior Vice President, Chief Marketing Officer. ”Odotamme innolla pääsevämme esittelemään uuden Raymarine-aikakauden asiakkaillemme valmistautuessamme vastaanottamaan kumppaneita ja asiakkaita ensi viikolla Miami International Boat Show -messuilla.”

FLIR esittelee Raymarinen uuden visuaalisen identiteetin ensi viikolla, 16.–20. helmikuuta, Miami International Boat Show -messuilla Floridassa osastolla C362 (C-teltta) ja laituriosastoilla 875 ja 877. Raymarine aloittaa uuden ilmeen integroinnin vuonna 2017 toimitettaviin tuotteisiin.

####

Related links

Topics


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on maailman johtava yritys havaitsemista ja tilannetietoisuutta parantavien anturijärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja markkinoinnin alalla. FLIR-yrityksen kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajasti lämpökuvaus-, tilannetietoisuus- ja turvasovelluksissa, ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonnassa, navigoinnissa, vapaa-ajan käyttökohteissa, tutkimus- ja kehitysyössä, tuotannonvalvonnassa, etsintä- ja pelastustoiminnassa, huumevalvonnassa, kuljetusturvallisuudessa, raja- ja merivalvonnassa, ympäristövalvonnassa sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitsemisessa Lisätietoja on FLIR-yrityksen web-sivustossa osoitteessa www.FLIR.com.

Raymarine:

Raymarine on maailman johtava yritys merielektroniikan alalla. Se kehittää ja valmistaa markkinoiden laajinta valikoimaa elektroniikkatuotteita vapaa-ajan veneilyyn ja kevyeen ammattikäyttöön Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunniteltuja, palkittuja tuotteita on saatavana maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston välityksellä.

Raymarinen tuotevalikoimaan sisältyy tutkia, autopilotteja, GPS-yksikköjä, mittareita, kaikuluotaimia, viestintävälineitä ja integroituja järjestelmiä. Raymarine on FLIR Systems, maailman johtavan lämpökuvausyrityksen, divisioona. Lisätietoja Raymarinesta on web-osoitteessa www.raymarine.com

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone