Skip to content
Raymarines nye visuelle identitet udtrykker engagementet i at levere innovativ marineelektronik med høj ydeevne
Raymarines nye visuelle identitet udtrykker engagementet i at levere innovativ marineelektronik med høj ydeevne

Press release -

Raymarine: FLIR løfter sløret for Raymarines nye brandidentitet

Raymarines nye visuelle identitet udtrykker engagementet i at levere innovativ marineelektronik med høj ydeevne

WILSONVILLE, OREGON 15. februar 2017 – FLIR har i dag præsenteret et nydesign af Raymarines brand, herunder et nyt logo, ikon og slogan, der skal bruges i alle markedsføringsaktiviteter og i alle produktlinjer. Både designet af det nye brand og sloganet "Simply Superior" vidner om FLIR's engagement i forhold til at levere marineelektronik i verdensklasse gennem Raymarine-brandet.

Det ikoniske Raymarine-logos klare og genkendelige visuelle karakter er bevaret i Raymarines nye identitet, samtidig med at designet er moderniseret og udstråler energi og fremdrift, egenskaber, der er kendetegnende for et brand, der er dedikeret til at lave innovative produkter, som hjælper sejlere med at nyde tiden på vandet. Den raffinerede æstetik i det nye logo og brandsprog reflekterer virksomhedens engagement i forhold til ydeevne, præcision, pålidelighed, og innovation.

Sammen med det nye look har Raymarine også fået et nyt slogan: "Simply Superior". Det dristige udsagn afspejler FLIR's målsætning om at levere uovertrufne produkter og en stærk, intuitiv brugeroplevelse under Raymarine-brandet – fra virksomhedens prisvindende linjer med radar-, autopilot-, termiske og sonarprodukter til de førende Multi-Function Display-platforme, der kører med det banebrydende LightHouse-operativsystem.

"Det nye Raymarine-logo, formsproget og sloganet udtrykker vores engagement i forhold til at innovere og skabe verdens førende marineelektronik", sagde Travis Merrill, seniorvicedirektør og marketingchef i FLIR. "Vi glæder os til at komme i gang med at præsentere kunderne for det nye kapitel hos Raymarine, og vi gør klar til at tage imod partnere og kunder ved Miami International Boat Show i næste uge".

FLIR viser Raymarines nye visuelle identitet frem i næste uge ved Miami International Boat Show i Miami, Florida, 16.-20. februar ved stand nr. C362 – C-teltet samt ved rampe nr. 875 og nr. 877. Raymarine begynder at integrere den nye branding i produkter, der forsendes i 2017.

####

Related links

Topics


Om FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. er verdensførende inden for design, fremstilling og markedsføring af sensorsystemer, der øger opfattelsen og opmærksomheden. FLIR's avancerede systemer og komponenter anvendes til en bred vifte af formål som termografering, kendskab til placering i forhold til omgivelserne samt sikkerhedssystemer, herunder overvågning i luften og på jorden, overvågning af betingelser, navigation, rekreation, forskning og udvikling, styring af produktionsprocesser, søgning og redning, bekæmpelse af ulovlig handel med stoffer, sikkerhed af materialetransport, grænseovervågning og marinepatrulje, miljøovervågning samt detektering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive trusler (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.FLIR.com.

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører.

Raymarine's produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi. Få flere oplysninger om Raymarine på ww.raymarine.com

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone