Skip to content
Het Luremasters-toernooi vindt verdeeld over drie meren plaats en is in slechts één jaar tijd uitgegroeid van 15 tot maar liefst 60 teams.
Het Luremasters-toernooi vindt verdeeld over drie meren plaats en is in slechts één jaar tijd uitgegroeid van 15 tot maar liefst 60 teams.

Press release -

Raymarine: Maximaal aantal inschrijvingen voor het door Raymarine gesponsorde Luremasters-toernooi bijna bereikt

Als hoofdsponsor van Luremasters, een van de snelstgroeiende sportviswedstrijden van Europa, roept Raymarine alle sportvisliefhebbers op om zich snel in te schrijven

VELP 24 juli 2017 – Raymarine, een merk onder de paraplu van FLIR Systems en hoofdsponsor van het Nederlandse Luremasters-vistoernooi, heeft vandaag bekendgemaakt dat er vanuit de roofvisserijgemeenschap in heel Europa dit jaar veel belangstelling bestaat voor deelname aan het toernooi. Na het succes van de eerste editie vorig jaar, zal Luremasters 2017 dit jaar plaatsvinden van 14-17 september.

Als een van de meest prominente leveranciers van fishfindertechnologie ter wereld is Raymarine groot voorstander van toernooien zoals Luremasters. Met een rol als hoofdsponsor wil het merk duidelijk maken dat het zich blijft inzetten voor deze populaire sport.

Het Luremasters-toernooi vindt verdeeld over drie meren plaats en is in slechts één jaar tijd uitgegroeid van 15 tot maar liefst 60 teams. Hieruit blijkt wel hoeveel vraag er in Europa is naar dergelijke evenementen. De teams zullen verdeeld over drie dagen de strijd met elkaar aangaan in de Haringvliet, het Hollands Diep en het Volkerak. Deze uitgestrekte meren in de fraaie Zuidwestelijk Delta worden alom beschouwd als een van de laatste bolwerken voor grote roofvissen. De regio staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en is zeer populair onder vissers. Om punten te verdienen zullen de deelnemers moeten vissen op baars, snoekbaars en snoek, drie rassen die hier veel voorkomen.

Gregoire Outters, Vice President en General Manager van FLIR Maritime vertelt: "Het is algemeen bekend dat Raymarine de roofvisserij een warm hart toedraagt. Als hoofdsponsor van Luremasters streven wij ernaar vissers op elk niveau te trekken, van beginners tot fanatieke wedstrijdvissers. De organisatoren hebben opnieuw gekozen voor een eenvoudige opzet en het inschrijfgeld laag gehouden. Zo blijft de inschrijving laagdrempelig voor deelnemers op elk niveau."

Raymarine heeft samen met de andere hoofdsponsors van het evenement, Crestliner, Yamaha en Pega, de ultieme hoofdprijs voor sportvissers samengesteld. Het winnende team gaat dit jaar naar huis met het krachtige nieuwe multifunctionele display Axiom 7” met RealVision 3D™ van Raymarine, een Crestliner Discovery 1650 Tiller (een van de populairste aluminium vissersboten in Europa), een Yamaha F40-buitenboordmotor met elektrische brandstofinjectie en een PEGA V-Liner 750/540-trailer.

Luremasters is een open evenement en het inschrijfgeld bedraagt slechts € 350,00 per team. Daardoor is de wedstrijd voor iedereen toegankelijk. Er zijn nog maar enkele vrije plekken. Daarom roepen de organisatoren iedereen die nog wil deelnemen, op om zich zo snel mogelijk in te schrijven op: http://www.luremasters.nl/20/event-2017-info/

#####

Hashtag: #Luremasters17

Mediacontacten:

Raymarine:

Ruud Heijsman

FLIR Systems

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Luremasters:

Alex Boom

+31 (0) 6 23264871

alex.boom@vipmedia.nl

Related links

Topics


Over FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems, opgericht in 1978 en met het hoofdkantoor gevestigd in Wilsonville, Oregon, is een wereldwijd toonaangevende producent van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd, waardoor levens gered kunnen worden, de productiviteit toeneemt en de omgeving wordt beschermd. Met bijna 3500 medewerkers heeft FLIR de visie om 'The World’s Sixth Sense' te zijn met warmtebeeldtechnologie en aanvullende technologieën voor het realiseren van innovatieve, intelligente oplossingen voor beveiliging en bewaking, milieu- en conditiemonitoring, buitenrecreatie, inspectiesystemen, navigatie en geavanceerde dreigingsdetectie. Meer informatie vindt u op www.flir.com en door @flir te volgen.

Over Raymarine:

Raymarine is marktleider op het gebied van nautische elektronica. Het bedrijf ontwikkelt en produceert het meest uitgebreide elektronica-assortiment voor watersportvaartuigen en lichte, commerciële schepen. De bekroonde producten worden ontwikkeld met het oog op topprestaties en optimaal gebruiksgemak, en zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Raymarine biedt onder andere productlijnen voor radars, stuurautomaten, GPS, instrumenten, visopsporingsapparatuur, communicatieapparatuur en geïntegreerde systemen. Raymarine is onderdeel van FLIR Systems, een wereldleider in warmtebeeldtechnologie. Meer informatie over Raymarine vindt u op www.raymarine.com

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone