Skip to content

Press release -

FLIR esittelee Raymarine Element S -navigointinäytöt

Nopea, tehokas ja edullinen karttaplotteriratkaisu turvalliseen navigointiin

ARLINGTON, Va. – 3. kesäkuuta 2019 – FLIR Systems FLIR) on tänään julkistanut uuden Raymarine Element™ S -tuotesarjan navigointinäytöt matkaveneilijöille ja purjehtijoille. FLIRin suosittuun Raymarine Element HV Sarjan -mallistoon ja HyperVision™ -kaikuluotaimeen perustuvissa Element S -tuotteissa on erittäin säänkestävä näyttö, luokkansa paras nopeus ja helppo käytettävyys. Tarkka GPS-navigointi antaa lisävarmuutta veneilijöille, jotka eivät halua tai tarvitse hienostuneen kaikuluotaimen ominaisuuksia tai lisäkustannuksia.

Element S -tuotteista on saatavana 7-, 9- ja 12-tuumaisella näytöllä varustetut mallit. Niistä jokaisessa on 1 500 nit:n näyttö, jonka kirkkaus ja kontrasti riittävät kirkkaassakin auringonpaisteessa. 64-bittinen neliydinprosessori varmistaa mahtavan nopeuden, minkä ansiosta sivunvaihdot ja valikkotoimintojen käyttö sujuu sulavasti ja kartta päivittyy välittömästi. Element S on luotettava kumppani vesillä: siinä on nopea ja tarkka sisäinen 10 Hz:n GPS-antenni ja tuki johtavien karttayritysten kartoille, kuten Raymarinen uudet LightHouse NC2 -kartat, Navionics ja C-MAP.

Element S tukee turvallista navigointia vilkkaasti liikennöidyillä vesialueilla ja parantaa tilannetietoisuutta edelleen lisävarusteena saatavan langattoman Raymarine Quantum CHIRP -tutkan tai AIS-vastaanottimen avulla. Quantum antaa käyttöön palkitun laajakaistatutkan ominaisuudet ja Element S:n AIS-kerroskuvan avulla lähestyvien kohteiden tunnistaminen käy helposti. Tutka- ja AIS-tuen lisäksi Element S -tuotteissa on NMEA 2000 -liitettävyys autopilotin ja VHF DSC:n integrointiin sekä mahdollisuus tuoda tietoja purjehdusmittareista, moottorin valvonnasta ja polttoainetilanteesta. Element S:n muistiin voidaan tallentaa jopa 5 000 reittipistettä 200 eri ryhmänä sekä 50 reittiä ja 15 jälkeä.

Element S -laitteiden LightHouse Sport -käyttöjärjestelmä on suunniteltu veneilijöille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja käytön helppoutta: selkeät valikot ja helppokäyttöiset painikkeet varmistavat nopean liikkeellelähdön ja pysymisen oikealla kurssilla. Tunnokkaat painikkeet pitävät näytön siistinä sormenjäljistä. Tilannekohtaisten valikkojen avulla asetuksia voi muuttaa ja karttoja mukauttaa samalla, kun navigointinäyttö on näkyvissä. Lisäksi kolmen ohjelmoitavan pikapainikkeen avulla suosikkisivut saa esiin yhdellä painalluksella ja selkeästi erottuva reittipistepainike mahdollistaa kiinnostavien kohteiden helpon merkitsemisen.

Element S auttaa välttämään vedenalaisia vaaroja integroidulla yksikanavaisella CHIRP-kaikuluotaimella, joka piirtää pohjan muodot ja kalat tarkasti jopa 300 metrin syvyyteen asti. Sisäinen RealBathy-ominaisuus piirtää yksityiskohtaiset syvyyskäyrästöt aikaisemmin kartoittamattomasta vesialueesta tosiaikaisesti.

Vankkatekoisilla Element S -laitteilla on kahden vuoden takuu (rekisteröinti tuo kolmannen vuoden) ja niitä on saatavana kesäkuun puolivälistä alkaen FLIRin Raymarine-jälleenmyyjiltä alkaen hintaan 613,80 €.

Lisätietoja Raymarine Element S:stä osoitteessa http://www.raymarine.fi/element.

####

Yhteyshenkilö

Saltwater Stone

Karen Bartlett

+44 1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems, Inc.

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems on puolustus- ja teollisuussovellusten että kaupallisten käyttökohteiden älykkäisiin anturijärjestelmiin keskittynyt maailman johtava teknologiayritys.Yrityksen visiona on olla ”maailman kuudes aisti” kehittämällä teknologioita, jotka kykenevät tuottamaan laadukasta tietoja ammattilaisten päätöksenteon tueksi ihmishenkiä pelastavissa tehtävissä. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone