Skip to content
FLIR M300 Serisi kameralar, en zorlu denizciler ve en zorlu deniz ortamlarında çalışan ilk müdahaleciler için tasarlanmıştır.
FLIR M300 Serisi kameralar, en zorlu denizciler ve en zorlu deniz ortamlarında çalışan ilk müdahaleciler için tasarlanmıştır.

Press release -

FLIR M300 Serisi Deniz Kameralarını Sunar

ARLINGTON, Va. – 09 Ekim 2019 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) bugün gelişmiş farkındalık arttırıcı teknolojiler, daha güvenli navigasyon ve dahili tekne sistemleriyle kusursuz entegrasyon sunan yeni nesil deniz termal kameralarının bulunduğu FLIR M300 Serisini tanıttı. FLIR M300 Serisi kameralar en iyisini isteyen profesyonel denizciler ve en zor deniz koşullarında çalışan ilk yardım ekipleri için tasarlanmıştır.

FLIR'in endüstri lideri M Serisi deniz kameralarının devamı olan yeni nesil M300 Serisi, güçlü, sağlam ve dayanıklı yeni kaydırma ve eğme gövdeleri olan beş modelden oluşur: Dört model, FLIR BosonTM 640 veya 320 çözünürlüklü termal kamera çekirdeği ve çeşitli sabit görüş alanı (FoV) lenslerin yanı sıra sadece görülebilir bir model olan M300C, 30X yakınlaştırma ile yüksek çözünürlüklü, renkli, düşük ışıklı kamera sunar.

M300 Serisi kameralar, zorlu denizlerde bir entegre durum yönelme referans sistemi (AHRS) sensörü kullanarak, geliştirilmiş görüntü sabitleme yoluyla kaptanlara sabit bir görüntü sağlayarak daha güvenli gezinmeyi kolaylaştırır. M300 Serisi ayrıca, FLIR'in ödüllü Raymarine Axiom® çok işlevli ekranlar ailesi de dahil olmak üzere, en yeni nesil deniz navigasyon ekranlarına entegre olacak şekilde tasarlanmıştır.

Çift sensör M364C ve M364C LR, FLIR'in patentli Colour Thermal VisionTM (CTV) teknolojisi denizcilere daha fazla farkındalık kazandırır. FLIR M300 Serisi ve FLIR'in Raymarine Axiom navigasyon serisi için bu tescilli çok bantlı görüntüleme teknolojisi şamandıraların, gemilerin ve diğer hedeflerin geceleri daha iyi tanımlanması için termal ve yüksek çözünürlüklü renkli videoyu birleştirir. Ek olarak, M364C ve M364C LR modelleri, HD kameradan kenarları ve sınırları çıkaran ve bu öğeleri termal görüntü ile birleştiren ve operatörlere uzaktaki nesnelerin görsel olarak tanınmasını sağlayan FLIR'in patentli MSX® görüntüleme teknolojisine sahiptir.

"FLIR M300 Serisi kameralarımız gelişmiş algılama ve görüntüleme teknolojilerini kullanır, böylece ilk yardım ekipleri, ticari denizciler ve hobi teknecileri sınırlı görüşte daha güvenli gezinebilir" diyor FLIR Ticari İş Birimi Başkanı Travis Merrill. "Profesyonel kalitedeki bu deniz kamerası, denizcilere yeni bir seviyede durumsal farkındalık kazandırmak için Raymarine Axiom navigasyon ekranları ile endüstri lideri performans ve tam entegrasyon sunar."

FLIR M300 SERİSİ MODELLERİ

  • M300C Tekli Yük HD Görünür Yakınlaştırma Kamerası
  • M332 Tekli Yük 320 Termal Kamera, 24 derece HFoV
  • M364 Tekli Yük 640 Termal Kamera, 24 derece HFoV
  • M364C Çift Yük 640 CTV Kamera, 24 derece HFoV
  • M364C LR Çift Yük 640 CTV Uzak Mesafe Kamera, 18 derece HFoV

FLIR M300 Serisi kamera modelleri, FLIR'in denizcilik bayileri ve tedarikçileri ağı aracılığıyla satışa sunulmuştur. FLIR M300 SERİSİ hakkında daha fazla bilgi için http://www.flir.com/m300 adresini ziyaret edin.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar da dahil medya kaynaklarını https://flir.box.com/v/FLIR-M300-Series adresinde bulabilirsiniz

-###-

Medya İletişim:

Karen Bartlett

Telefon: +44 (0)1202 669244

E-posta: k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978'de kurulan FLIR Systems savunma, endüstriyel ve ticari uygulamalar için akıllı algılama çözümlerine odaklanmış dünya lideri bir endüstriyel teknoloji şirketidir. FLIR Systems'in vizyonu, profesyonellerin yaşamlarını ve geçim kaynaklarını kurtarabilecek daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı teknolojiler yaratan "The World's Sixth Sense" olmaktır. Daha fazla bilgi için flir.com adresini ziyaret edin ve @flir adresini takip edin.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone