Skip to content
FLIR, Raymarine Element S Navigasyon Ekranlarını Sunar

Press release -

FLIR, Raymarine Element S Navigasyon Ekranlarını Sunar

Güvenli Gezinme için Hızlı, Güçlü ve Uygun Fiyatlı Harita Çizer Çözümü

ARLINGTON, Va. – 3 Haziran 2019 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) bugün tekneciler ve denizciler için yeni bir navigasyon ekranı serisi olan Raymarine Element™ S'yi duyurdu. FLIR'in Raymarine Element HV Serisinin HyperVision™ sonar ile olan başarısı üzerine inşa edilen Element S modelleri, her havada kullanılabilen üst düzey ekran, sınıfının en iyisi hız ve karmaşık sonarların kapasitesini veya masrafını istemeyen kaptanlar için güven verici GPS navigasyonu ve kolay kullanım sağlar.

Element S, olağanüstü görme imkanı için tamamı parlak, yüksek kontrastlı 1.500 nit ekrana sahiptir ve 7, 9 ve 12 inç boyutlarında mevcuttur. 64 bitlik dört çekirdekli işlemci, benzersiz bir hız sunarak yumuşak sayfa ve menü geçişleri ve anlık harita yeniden çizimleri sağlar. Güvenilir bir yol arkadaşı olan Element S, hızlı ve doğru dahili 10 Hz GPS sensörüne sahiptir ve Raymarine'nin yeni LightHouse NC2 haritaları, Navionics ve C-MAP dahil olmak üzere lider harita yapımcılarının haritalarını destekler.

Kaptanlar, opsiyonel Raymarine Quantum kablosuz CHIRP radarı veya bir AIS alıcısı kullanarak sıkışık su yollarında daha fazla farkındalık ve güven ile gezinmelerine destek olması için Element S'ye güvenebilir. Quantum, ödüllü katı hal radar özelliği sunar ve Element S'nin AIS arayüzü yaklaşan hedefleri akıllıca tespit eder. Radar ve AIS desteğine ek olarak, Element S serisi oto pilot için NMEA 2000 bağlantısı ve VHF DSC entegrasyonunun yanı sıra teknecilik göstergeleri, motor verileri ve benzin tankı seviyesi bilgileri özelliklerine de sahiptir. Element S, 200 farklı grupta 5.000 yol noktasına, 50 rotaya ve 15 yola kadar depolamaya imkan verir.

Element S'nin LightHouse Sport işletim sistemi, kaptanların hızla ilerlemesine ve rotada kalmasına yardımcı karışık olmayan menüleri ve kullanımı kolay tuş takımı kontrolleri ile sadeliği ve kullanım kolaylığını önemseyen tekneciler için tasarlanmıştır. Özel tuş takımı kontrolleri, ekranda parmak izleri oluşmasını önler. Canlı menüler, navigasyon ekranının gerçek zamanlı olarak değiştiğini görebilmeyi, ayarları değiştirmeyi veya haritaları özelleştirmeyi mümkün kılar. Ayrıca, kullanıcı tarafından programlanabilen üç hızlı erişim tuşu, tercih edilen sayfalara anında erişim imkanı verir ve büyük boyutlu ara nokta butonu, ilgi alanlarının hızlı ve kolay bir şekilde işaretlenmesini sağlar.

Element S, 900 metreye kadar derinliklerde güvenilir dip izleme ve balık bulma için entegre tek kanallı yüksek CHIRP sonarı sunarak tekneci ve denizcilerin sualtı tehlikelerinden kaçınmalarına yardımcı olur. Ek olarak, dahili RealBathy kontur oluşturma, kaptanların keşfedilmemiş alanları gerçek zamanlı olarak haritalamasına olanak tanır.

Sağlamlaştırılmış Element S üç yıl garantilidir ve Haziran ortasından itibaren FLIR'in Raymarine bayi ve perakendecileri ağından 449,99 $'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Raymarine Elementi S hakkında daha fazla bilgi için http://www.raymarine.com/element adresini ziyaret edin.

####

Medya İletişimi

Saltwater Stone

Karen Bartlett

+44 1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems, Inc. Hakkında

1978'de kurulan FLIR Systems savunma, endüstriyel ve ticari uygulamalar için akıllı algılama çözümlerine odaklanmış dünya lideri bir endüstriyel teknoloji şirketidir. FLIR Systems'in vizyonu, profesyonellerin yaşamlarını ve geçim kaynaklarını kurtarabilecek daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı teknolojiler yaratan "The World’s Sixth Sense" olmaktır. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir kullanıcısını takip edin.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone