Skip to content
JL Audio, Yhdysvaltojen johtava venehifin valmistaja, on tuorein nimi marine-elektroniikassa, joka liittyy NMEA 2000® verkkoon
JL Audio, Yhdysvaltojen johtava venehifin valmistaja, on tuorein nimi marine-elektroniikassa, joka liittyy NMEA 2000® verkkoon

Press release -

JL Audio: JL Audio julkaisee NMEA® 2000 -yhteensopivuuden Simrad, Garmin ja Lowrance monitoiminäyttöjen kanssa

JL Audio, Yhdysvaltojen johtava venehifin valmistaja, on tuorein nimi marine-elektroniikassa, joka liittyy NMEA 2000® verkkoon. JL Audion innovatiivinen uusi soitin, MediaMaster 100s®, täyttää NMEA 2000® tietoverkon protokollan vaatimukset yhdessä Lowrance®, Simrad® ja Garmin® monitoiminäyttöjen kanssa.

Marine-elektroniikan kehitystahti NMEA 2000® tietoverkon syntymisen jälkeen on ollut hämmästyttävän nopea. Tämän ansiosta venevalmistajat ovat voineet luoda asiakkaiden toiveiden mukaisia kustomoituja elektroniikka-asennuksia ilman rumia johtokimppuja viemässä tilaa veneestä.

Monet marinesoittimet ovat vain vedenkestäviä kopioita autosoittimista. JL Audion MediaMaster 100s® on suunniteltu designinsa ja kokonsa puolesta sopimaan yhteen muiden veneen laitteiden kanssa. Soittimen ääniominaisuudet ovat suunniteltu nimenomaan venekäyttöä varten, joten se tarjoaa upean äänen helposti veneeseen integroitavassa paketissa venevalmistajia sekä veneilijöitä varten.

Digitaalisen tiedon yhteensopivuuden ja vaihdettavuuden ansiosta NMEA 2000® standardi mahdollistaa venevalmistajien integroida tuotteita helposti yhteisen protokollan avulla. Tämä minimoi väärinkäsityksiä eri valmistajien laitteiden kesken ja takaa niiden välille turvallisen ja luotettavan kommunikaation.

NMEA 2000® -yhteensopivat elektroniikkalaitteet ovat toisiinsa yhteydessä erityisellä kaapelilla, joka siirtää dataa digitaalisesti koko tietoverkkoon. Laitteet yksinkertaisesti kytketään verkkoon ja niiden ominaisuudet saa käyttöön helpoilla alkuasetuksilla. Jokainen kytketty laite kommunikoi muiden verkkoon kytkettyjen laitteiden kanssa. JL Audion MediaMasterin® audiointegrointi tarkoittaa sitä, että kaikkia NMEA 2000® verkossa olevia äänentoistolaitteita voidaan hallita joko MediaMasterilla® tai yhteensopivan monitoiminäytön kautta.

JL Audio Marinen Euroopan aluejohtaja Paul Baker sanoi: ”JL Audion ja muiden korkealaatuisten marinehifituotteiden kasvanut kysyntä on johtanut siihen, että veneiden elektroniikan vaatimukset ovat muuttuneet. Siksi onkin loogista, että hifilaitteet puhuvat samaa kieltä kuin monitoiminäytöt.”

”JL Audio on sitoutunut NMEA:n standardien noudattamiseen ja olemme hyvin innoissamme NMEA 2000® tietoverkkoon kuulumisesta, sillä sen ansiosta voimme yhdistää tuotteitamme maailman johtavien marine-elektroniikan brändien kanssa. Teemme yhteistyötä muidenkin monitoiminäyttöjen valmistajien kanssa, jotta voisimme integroida MediaMasterin® heidän tuotteidensa kanssa NMEA 2000® -standardien mukaisesti.”

Lisätietoja osoitteesta www.jlaudiomarine.eu

TIEDOTE PÄÄTTYY 


For further media information, please contact:

Paul Baker

JL Audio Marine Europe

Tel: +44 (0)1202 664 390

paul.baker@jlaudiomarine.eu

www.jlaudiomarine.eu

or

Karen Bartlett

Saltwater Stone

Tel: +44 (0)1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com

Related links


JL Audiosta

JL Audio on Amerikan johtava luksusautojen ja veneiden audiovalmistaja. Yrityksen myyntivaltteja ovat tuotteiden poikkeuksellinen kestävyys ja johdonmukaisuus, jotka luodaan tarkalla laadunvalvonnalla. Sen marineosasto valmistaa kaiutinjärjestelmiä, jotka on suunniteltu valtamerten vaativaa ympäristöä varten. JL Audion marinetuotteet tuovat kotien high-end-tasoisen äänenlaadun nyt myös luksusjahteihin sekä urheilu- ja vapaa-ajan veneisiin.

Simex Oy:stä

Simex Oy on JL Audion maahantuoja ja jakelija Suomessa. Tuoteskaalasta löytyy laajavalikoima vene- ja autohifiä. Simexillä on yli 30 vuoden kokemus hifin maahantuonnista, ja se on vakiinnuttanut asemansa suurten suomalaisten toimijoiden joukossa.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone