Skip to main content

Raymarine - boot Düsseldorf : Raymarine lancerer ny AIS sender-modtager med integreret antennesplitter

Press Release   •   Jan 23, 2018 13:16 GMT

Raymarine AIS700 with Axiom 9 MFD

boot Düsseldorf 2018, 20. til 28. januar, hal 11 stand A42

Den nye alt-i-en AIS700 giver mulighed for nem installation for bådejere, der ønsker at forbedre sikkerheden og den maritime situationsbevidsthed til søs.

BOOT DÜSSELDORF 2018, TYSKLAND – Raymarine, en division af FLIR Systems, bekendtgør i dag lanceringen af dens nye AIS (Automatic Identification System) sender-modtager med integreret antennesplitter. Takket være Raymarines nye AIS700 sender-modtager i klasse B, kan bådejere bruge den samme antenne til deres øvrige udstyr om bord, hvilket gør installationen meget lettere, pænere og billigere.

AIS700, som udmærker sig ved den bedste performance i sin klasse, anvender de nyeste netværksteknologier for hurtigere opdatering, øget båndbredde og bedre rækkevidde. Den er blevet bygget med særligt henblik på problemfri integration med Raymarines multifunktionelle displays (MFD), instrumenter og pc-baserede navigationssystemer med udvidet konnektivitet.

På små både er der ofte kun begrænset plads til montering af antenner til bådens kommunikationssystem. Da AIS sender-modtageren og bådens VHF-radio benytter samme frekvensbånd, er det muligt at bruge én antenne til de to enheder. Alt-i-en arkitekturen i Raymarine AIS700 giver mulighed for en pænere installation, hvor pladsen er begrænset. Alt udstyr tilsluttes AIS700, og dermed reduceres både kabler og hardwarens samlede fysiske fodaftryk. Herved reduceres også installationsomkostningerne, fordi man ikke behøver at købe en ekstra antennesplitter.

Med en dedikeret 72-kanals RAIM-kompatibel GPS-modtager for overlegen præcision, tilsluttes AIS700 til bådens multifunktionelle displays ved hjælp af de seneste NMEA2000 og SeaTalkng protokoller. Den indbyggede multiplekser NMEA0183 letter integrationen af AIS700 med ældre multifunktionelle displays og radioer betydeligt. Vi understreger endnu en gang, at sekundært udstyr ikke er påkrævet, hvilket resulterer i en strømlinet installation og omkostningsbesparelser.

AIS700 ‘stille modus’ giver visse brugere mulighed for at afbryde transmissionen af deres båds ID-pakker, mens de stadig kan modtage data fra fartøjer i nærheden. Denne funktion er særlig nyttig for sportsfiskere, når de deltager i fisketurneringer, hvor man kan vinde store præmier, og de ikke vil afsløre deres position til konkurrenterne. En anden situation, hvor den ‘stille modus’ er af afgørende betydning, er bekæmpelse af sørøveri, hvor gerningsmændene ofte bruger AIS for at holde øje med fartøjer, der nærmer sig. Ved at aktivere stille modus i farlige farvande, kan yachter forsynes med et yderligere sikkerhedsniveau for at afskrække potentielle trusler.

Salgsprisen på Raymarine AIS700 sender-modtageren er € 895,00/£ 829,00 (ekskl. MOMS), Yderligere oplysninger findes på www.raymarine.com

- Slut -

Pressekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Wilsonville, Oregon i USA. Det er en af verdens førende producenter af sensorsystemer, der forbedrer perceptionen og øger den maritime situationsbevidsthed, hvilket hjælper med at redde liv, forbedre produktivitet og beskytte miljøet. FLIRs vision er, gennem sine næsten 3.500 ansatte, at være "Verdens sjette sans" ved at udnytte termografi og tilstødende teknologier til at levere innovative, intelligente løsninger til sikkerhed og overvågning, miljø- og tilstandsovervågning, udendørs rekreative aktiviteter, maskinsyn, navigation og avanceret trusselsdetektering. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du gå til www.flir.com og følge @flir.

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Raymarine-produkter omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er en division af FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi. Få flere oplysninger om Raymarine, gå til www.raymarine.com