Skip to content
LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays
LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays

Press release -

Raymarine: En Son Raymarine İşletim Sistemi ve Sonar Teknolojisine Yükseltin

WILSONVILLE, OR (13 Haziran 2018) – Dünyanın dört bir yanındaki tekne sahipleri hızlı ve akıcı LightHouse 3 işletim sisteminin yanı sıra güçlü CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, Yüksek CHIRP, RealVision 3D ve 1kW CHIRP sonar kapasitelerinden dolayı Raymarine'in Axiom ve Axiom Pro çok işlevli ekranlarının eşsiz özelliklerini övüyor.

Raymarine'in popüler eS ve gS Serisi çok işlevli ekran sahipleri artık bu yüksek performanslı aletlerin benzersiz özelliklerinden faydalanabilir.

eS ve gS Serisi için LightHouse 3 İşletim Sistemi

LightHouse 3 Raymarine'in yeni nesil Axiom ve Axiom Pro çok işlevli ekranlarının arkasındaki güçlü işletim sistemidir. Şu anda Lighthouse 2'yi kullanan Raymarine'in popüler eS ve gS Serisi çok işlevli ekran sistemleri sahipleri hızlı ve ücretsiz bir yazılım güncellemesiyle sistemlerini LightHouse 3'e yükseltebilir. Raymarine.com adresinden güncellemeyi bir microSD hafıza kartına indirin, kartı ekranınıza takın ve en son teknolojiyi dakikalar içinde kullanmaya başlayın.

LightHouse 3 hızlı, akıcı ve öğrenmesi kolaydır. İşletim sisteminin akıcı tasarımı en sık kullandığınız özellikleri basit ve sezgisel bir menü sistemiyle öne çıkarır. Teknecilik, balık tutma veya seyir tarzınız için kolayca özelleştirilebilen LightHouse 3, sadece birkaç dokunuşla kolayca özelleştirilebilen koyu ve basit ana ekran simgeleri sunar.

LightHouse 3 ile sunulan belki de en çok aranan özellik Raymarine'in yeni RealVision 3D sonarıdır. Mevcut eS veya gS Serisi sistemlerini daha önce sadece seçilmiş Axiom ve Axiom Pro sistemlerinde kullanılan LightHouse 3'e yükselten balıkçılar artık yeni RVX1000 3D CHIRP Sonar Modülünü kullanarak Raymarine'nin en son sonar teknolojisinin benzersiz özelliklerini kullanabilir.

RVX1000: eS ve gS Serisi için RealVision 3D + 1kW Sonar

Axiom Pro RVX'te bulunan aynı güçlü sonar teknolojisine dayanan RVX1000, CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, Yüksek CHIRP, RealVision 3D ve 1kW CHIRP sonar kapasitelerine sahip bir kara kutu sonardır. Çeviricilerinizi bağlayın, RVX1000'i bir Raynet ağ kablosuyla eS veya gSağınıza takın; artık su altı dünyasını muhteşem RealVision 3D'de görmeye hazırsınız.

RVX1000 çift çevirici bağlantıya sahiptir. RealVision 3D sonarı etkinleştirmek için herhangi bir RV100 veya RV200 serisi çevirici takın. RVX1000 ayrıca 1kW CHIRP sonar için ikinci bir çevirici portu ile donatılmıştır ve Airmar Technology'den geniş bir CHIRP ve CHIRP olmayan çevirici yelpazesini destekler. RVX1000'in 1kW sonarı CHIRP düşük, orta ve yüksek bantların yanı sıra geleneksel 50/200 kHz modda iletir.

RVX1000 çarpıcı RealVision3D, DownVision ve SideVision görüntüleriyle su altı dünyasını tasvir ederken ava direnen balıkları, akyemleri ve iki ila 4.000 feet derinliklerdeki yapıları tespit etmek için geleneksel bir sonar ekranı sunan hepsi bir arada bir çözümdür. RVX1000 hızlı ve kesintisiz bir deneyim sağlamak için kendi dahili dört çekirdekli işlemcisine ve yüksek kapasiteli dahili belleğe sahiptir. Dünyanın dört bir yanındaki balıkçılar, dalgıçlar ve kaşifler için son nesil sonar aletidir.

RVX1000 artık dünya genelindeki Raymarine bayilerinden alınabilir. Buradan daha fazla bilgi alabilirsiniz

###

Medya iletişimi:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "Dünyanın Altıncı Hissi" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir kullanıcısını takip edin.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone