Skip to content
The new Axiom XL range have been designed for use on premium yachts and glass bridges
The new Axiom XL range have been designed for use on premium yachts and glass bridges

Press release -

Raymarine: FLIR esittelee Raymarine Axiom XL -monitoiminäytöt

WILSONVILLE, Ore. 6. heinäkuu2018, – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) on tänään julkistanut monitoiminäyttöjen Raymarine® Axiom™ XL -malliston. Välittömästi saatavana on kaksi Axiom XL -mallia. Luksusjahteihin ja ulko-ohjaamoympäristöön suunnitellut Axiom XL -näytöt ovat Axiom-malliston suurimpia. Luonnollisesti ne tarjoavat saman ylivertaisen suorituskyvyn ja tyylikkään helppokäyttöisyyden kuin palkitun Axiom-tuotevalikoiman muutkin laitteet.

Äärimmäisiin meriolosuhteisiin suunnitellut Axiom XL -tuotteet ovat täysin vesitiiviitä, ja niitä voidaan asentaa avo-ohjaamoon tai suljetun komentosillan työpisteisiin. Kaikissa malleissa hyödynnetään In-Plane Switching (IPS) -teräväpiirtoteknologiaa ja Raymarinen Optical Bonding -teknologiaa, minkä ansiosta katselukulma on laaja, kontrasti aina terävä ja näytön luettavuus erinomainen jopa kirkkaassa auringonpaisteessa. 16, 19, 22 ja 24 tuuman kokoisina saatavien Axiom XL näyttöjen reunukseton rakenne antaa venesuunnittelijoille uusia mahdollisuuksia luoda saumaton navigointiasema.

Axiom XL muodostaa tehokkaan integrointialustan verkolle ja kuvalle: kolmeen Ethernet-liitäntään voidaan kytkeä verkkoantureita tai Axiom-, Axiom Pro- ja Axiom XL -lisänäyttöjä. Helpon integroitavuuden ansiosta venesuunnittelijat voivat nauttia entistä suuremmasta joustavuudesta piirtäessään useita näyttöjä ja käyttöpisteitä käsittäviä navigointijärjestelmiä. Axiom XL:n FLIR-lämpökameratuki parantaa tilannetietoisuutta ja meriturvallisuutta, ja HDMI-tuloliitännän ansiosta Axiom XL toimii myös tietokoneen kosketusnäyttönä tai viihdekeskuksena.

Jokaisen Axiom XL -näytön ytimen muodostaa nopea neliydinprosessori, joka tukee Raymarinen navigointi-, tutka-, kaikuluotain- ja FLIR-lämpökamerateknologiaa muodostaen täydellisen teräväpiirtonäyttöratkaisun. Raymarinen LightHouse 3 -käyttöjärjestelmää käyttävät Axiom XL -näytöt muodostavat tyylikkään, helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän, joka toimii sulavan nopeasti ja on helppo mukauttaa jokaisen päällikön navigointitottumusten mukaan. Useiden Axiom XL -näyttöjen täydellisen etäkäytön voi järjestää omien mieltymysten mukaan käytettäväksi kosketusnäytöllä tai Raymarine RMK-10 -näppäimistöllä.

”Axiom XL on merkittävä virstanpylväs koko Raymarine-brändille”, sanoo Gregoire Outters, Vice President and General Manager, FLIR Maritime. ”Viime vuonna julkistettu Axiom-mallisto ja sitä seuranneet Axiom Pro -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä veneteollisuudelta että asiakkailta. Axiom XL:n myötä pystymme nyt toimittamaan luksusjahteihin ja premium-luokan venevalmistajakumppaneillemme helppokäyttöisen ja uskomattomaton tehokkaan glass bridge -ratkaisun.”

Nyt tilattavissa on Axiom XL16- ja Axiom XL19 -näyttöjä kaikkialla maailmassa FLIR-jälleenmyyjäverkoston kautta. Axiom XL24 tulee markkinoille heinäkuussa ja Axiom XL22 syyskuussa. Axiom XL -monitoiminäyttöjen hinnat alkavat 5 995,00 eurosta.

Lisätietoja Raymarine Axiom XL:stä on sivustossa osoitteessa http://www.raymarine.com/axiomxl

Related links

Topics


FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems, jonka pääkonttori on Oregonin Wilsonvillessä Yhdysvalloissa, on tilannetietoisuutta parantavien, ihmishenkien pelastamisessa avustavien, tuottavuutta parantavien ja ympäristönsuojelua tehostavien anturijärjestelmien maailman johtava valmistaja. FLIRin palveluksessa on lähes 3 500 henkilöä. Yrityksen visiona on olla ”The World's Sixth Sense” kehittämällä lämpökuvantamisteknologioita ja tukiteknologioita, joiden tukemana se pystyy toimittamaan innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja turvallisuuden ja valvonnan, ympäristö- ja olosuhdevalvonnan, ulkoilun, konenäön, navigoinnin sekä uhkien kehittyneen tunnistuksen tarpeisiin. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone