Skip to main content

Raymarine: FLIR lancerer næste generation af Raymarine VHF-radioer

Press release   •   Dec 11, 2018 13:25 GMT

Hvad enten det er den kompakte Ray53, Ray63 i normal størrelse eller den multifunktionelle Ray73 med AIS, så er det alle fuldt fungerende VHF-radioer med D-klasse Digital Selective Calling (DSC).

Det nyeste inden for problemfri VHF-radioløsninger til alle fartøjer

WILSONVILLE, Ore., den 10. december 2018 – FLIR er glad for at kunne bekendtgøre lanceringen af den næste generation af Raymarine VHF-radioer. Hvad enten det er den kompakte Ray53, Ray63 i normal størrelse eller den multifunktionelle Ray73 med AIS, så er det alle fuldt fungerende VHF-radioer med D-klasse Digital Selective Calling (DSC).

Hver ny VHF-model er udstyret med en integreret GPS-modtager og et forbindelsessted til en valgfri GPS/GNSS-antenne, som forbedrer GPS-modtagelsen, når radioen er monteret under dæk eller i et lukket styrehus. De nye VHF-radioer, der er designet til at matche Raymarine Axiom multifunktionsskærmenes moderne design, ser flotte ud på hvert ror, når de er overflademonteret i panelet eller monteret i bøjlemonteringssæt.

Derudover kan Ray63 og Ray73 tilsluttes Raymarines nye trådløse VHF-hub og de understøtter op til to trådløse håndsæt stationer til trådløs kommunikation overalt ombord.

Ray53 - kompakt VHF-radio med GPS

Raymarines Ray53 radio er lille, men udmærker sig ved masser af funktioner og stor ydeevne. Ray53 er en fuldt fungerende VHF-radio med D-klasse Digital Selective Calling (DSC) og en integreret GPS-modtager. Programmer blot din båds MMSI-nummer ind i Ray53, og få straks glæde af forbedrede DSC-opkald og sikkerhedsfunktioner. Ray53 understøtter både NMEA2000 og ældre NMEA0183-netværk, som gør det muligt at forbinde den med anden elektronik ombord. Ray53 understøtter også tilslutning af en valgfri fjernhøjttaler for at muliggøre audio på et yderligere sted. Den vejledende salgspris på Ray53 er 395,00 euro.

Ray63 multistations-VHF-radio med GPS

Raymarines Ray63 er en fuldt fungerende VHF-radio med D-klasse Digital Selective Calling (DSC) og en integreret GPS-modtager. Ray63 er bygget på et radiochassis i fuld størrelse og har overdimensionerede kontrolknapper og en større LCD-skærm til nem offshore-betjening. Ray63 understøtter også multistations-udvidelse og samtaleanlægskapacitet ved hjælp af en enkelt kablet RayMic-kontrolenhed eller to trådløse RayMic-kontrolenheder. Det kabeltilsluttede RayMic-stationskit nr. 2 giver mulighed for at betjene Ray63 fra et andet sted ombord. Ray63 fungerer også med Raymarines nye RayMic trådløse hub og håndsætsystem, som tilføjer VHF-kontrol på op til to yderligere steder ombord på båden med trådløs komfort. Den vejledende salgspris på Ray63 er 495,00 euro.

Ray73 multifunktionel VHF-radio med GPS, AIS og megafonudgang

Raymarines nye Ray73 multifunktionelle VHF-radio er kommunikationscentralen til din båd. Foruden Ray63 VHF-radioens funktioner har Ray73 en indbygget AIS (Automatic Identification System) modtager og en kraftfuld megafonudgang. AIS i Ray73 har kollisionsforebyggelse og giver identifikationsoplysninger om fartøjer udstyret med AIS i nærheden på en netværkstilsluttet multifunktionsskærm, søkortplotter, radar og instrumenter. Når Ray73 er kombineret med en valgfri signalhornshøjttaler, giver megafonudgangen på Ray73 mulighed for at kommunikere med medlemmer af besætningen på dækket, på andre fartøjer eller folk på dokken. Udover Ray73 VHF-radioens funktion som et PA-system, kan radioen også generere manuelle eller automatiske tågesignaler, når båden er opankret eller undervejs. Den vejledende salgspris på Ray73 er 695,00 euro.

Den nye serie af Raymarine VHF-radioer kan nu fås gennem FLIRs netværk af Raymarine-distributører og -forhandlere.

####

Pressekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Wilsonville, Oregon i USA. Det er en af verdens førende producenter af sensorsystemer, der forbedrer perceptionen og øger den maritime situationsbevidsthed, hvilket hjælper med at redde liv, forbedre produktivitet og beskytte miljøet. FLIRs vision er, gennem sine næsten 3.500 ansatte, at være "Verdens sjette sans" ved at udnytte termografi og tilstødende teknologier til at levere innovative, intelligente løsninger til sikkerhed og overvågning, miljø- og tilstandsovervågning, udendørs rekreative aktiviteter, maskinsyn, navigation og avanceret trusselsdetektering. Få flere oplysninger på www.flir.com og følg @flir.