Skip to main content

Raymarine: Uudet Axiom™-monitoiminäytöt, joissa on RealVision 3D™ Sonar ja Lighthouse 3

Press Release   •   Feb 28, 2017 13:38 GMT

​Raymarine julkistaa vuoden 2017 Miami International Boat Show -messuilla neliydinprosessorilla varustetun monitoiminäytön, jossa on 3D-ominaisuus sekä aito CHIRP-toiminnallisuus.

Raymarine julkistaa vuoden 2017 Miami International Boat Show -messuilla neliydinprosessorilla varustetun monitoiminäytön, jossa on 3D-ominaisuus sekä aito CHIRP-toiminnallisuus.

Olen iloisia voidessamme kertoa Raymarine-monitoiminäyttöjen aivan uudesta tuotesarjasta: Axiom-tuotteet mullistavat koko merielektroniikka-alan.

Merriam-Webster määrittelee sanan ”axiom” seuraavasti: ”totena pidetty määritelmä, johon väittämä tai päätelmä perustetaan” tai ”vakiintunut sääntö tai periaate tai itsestään selvä totuus”. Sana juontuu kreikan sanasta axios ja latinan sanasta axioma, jotka merkitsevät ”jotain arvokasta”.

AXIOM onkin täydellinen nimi Raymarinen uudelle ja tehokkaalle monitoiminavigointijärjestelmälle. AXIOM-tuotteisiin on saatavana sisäinen RealVision 3D™ -kaikuluotain, aivan uusi LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä ja häikäisevä neliydinsuorituskyky. AXIOM edustaakin aivan uutta ajattelutapaa suhteessa navigointi- ja kalastuselektroniikan suorituskykyyn.

Raymarine Axiom -monitoiminäyttöjen luonnollinen kuva perustuu Raymarinen ainutlaatuiseen RealVision 3D -tekniikkaan, joka mahdollistaa pohjan muotojen ja kalojen täsmällisen havainnoinnin. Uusista, erittäin kestävistä täyslasikosketusnäytöistä on saatavana 7-, 9- ja 12.1-tuumaiset kokovaihtoehdot. Niihin on asennettu valmiiksi Raymarinen uusi LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä. Axiom-laitteiden nopean neliydinprosessorin tukemana LightHouse 3 tuottaa intuitiivisen ja tehokkaan navigointikokemuksen – uudistettua käyttöliittymää oppii käyttämään nopeasti ja sitä on helppo mukauttaa omiin tarpeisiin.

UUTUUS RealVision 3D Sonar

RealVision 3D Sonar edustaa teknologiaa, jota kalastajat ovat kaivanneet aikojen alusta saakka: kykyä nähdä veneen alle, taakse ja sivuille – samanaikaisesti ja kolmiulotteisesti. Neliydinprosessorin takaaman hämmästyttävän suorituskyvyn avulla RealVision 3D tuo näkyviin koko vedenalaisen maailman, pohjan muodot, kalat ja kasvillisuuden, uskomattoman yksityiskohtaisesti. 3D-kuvaa on helppo kääntää, kallistaa ja zoomata, minkä ansiosta vedenalaista maailmaa voi tarkastella mistä tahansa kulmasta. Käytettävissä on jopa näkökulmat pohjan tasolta sekä pohjasta kohti venettä.

Näetkö kohteen, jota haluat tutkia tarkemmin? Vai suuren parven pohjakaloja tai välivedessä uivia vonkaleita? Kosketa kiinnostavaa kohdetta kolmiulotteisessa tilassa ja karttanäkymään ilmestyy välittömästi reittipiste kohteeseen.

Axiom-tuotteidensa kautta Raymarine avaa kalastajille aivan uuden ikkunan vedenalaiseen maailmaan. Monipuoliset räätälöintimahdollisuudet takaavat ratkaisun jokaiseen tarpeeseen vain yhtä kaikuanturia käyttämällä – erillistä keskusyksikköä ei tarvita.

RealVision 3D -kaikuanturit sisältävät CHIRP DownVision-, CHIRP SideVision-, High Frequency CHIRP- ja RealVision 3D -ominaisuudet pakattuna yhteen laitteeseen. Lisäksi Raymarinen gyrotasapainotettu kaikuluotainteknologia korjaa veneen liikkeiden vaikutuksen tuottaen luonnollista 3D-kaikukuvaa. Näkökenttä voidaan määrittää 90 metriin molemmille sivuille ja jopa 90 metrin syvyyteen, minkä ansiosta koko vesimassan tutkiminen käy helpommin ja nopeammin kuin koskaan ennen.

RealVision 3D antaa vetouistelijoille, sukeltajille, pelastusalan ammattilaisille ja veneilijöille todellisen ja selkeän näkymän pohjan muodoista, kasvillisuudesta ja kaloista. Puuttuva rengas kaikuluotaimen, karttaplotterin ja viistokaikuluotaimen välillä on nyt löytynyt! Se antaa käyttäjilleen täydellisen ja luonnonmukaisen näkymän alla olevaan vesimassaan.

Huippunykyaikainen käyttöjärjestelmä ja laitteisto

Raymarinen insinöörit kuuntelivat asiakkaiden toiveita tehokkaammasta ja helpommasta käyttökokemuksesta. Tuloksena syntyi LightHouse 3. Se on nopea, ketterä ja selkeä käyttöliittymä, joka antaa käyttäjälle täydellisen hallinnan vain muutamalla kosketuksella. LightHouse LiveView -valikkotoimintojen avulla käyttäjän on helppo mukauttaa karttaa ja tarkastella navigointinäytön muutoksia tosiaikaisesti. Smart Context -ikkunoiden ja uusien karttatilojen ansiosta selkeiden valikkojen avulla on kätevä käyttää Simple-, Detailed- ja Fishing-karttatiloja.

Merielektroniikassa laiminlyödään usein prosessori, joka sanelee toiminnan nopeuden ja helppouden suoritettaessa samanaikaisesti useita ominaisuuksia. Jokaisen Axiom-laitteen ytimenä on neliydinprosessori integroituna osana laitteistoa. Tämän ansiosta laite käynnistyy nopeasti, ja samanaikaisesti käytössä voi olla useita näyttönäkymiä: useita ikkunoita, tietoruutuja ja tosiaikaisia säätötoimintoja – ja samalla Axiom suorittaa taustalla useita tehtäviä.

Raymarine Axiom MFD Series -laitteiden hinnat ovat 745 EUR/ 649.99 USD – 3295 EUR / 3349.99 USD excl. TAX.

Ends

For further media information, please contact:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Attached Files

PDF document